Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Novosti za 2016/2017!

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]

El Chema

[You must be registered and logged in to see this image.]
Chema Vegas glavni je lik (uspešne telenovele El Senor de los Cielos), priče koja prati njegov život od prve godine njegovog rada u svetu organiziranog kriminala. Priča takođe prati nekoliko njegovih romantičnih priča koje su ga zauvek obeležile i pretvorile u groznu osobu.

Glavna uloga: Mauricio Ochmann

El Senor de Los Cielos 5

[You must be registered and logged in to see this image.]
Peta sezona popularne serije pratiće život Aurelia Casillasa u trenutku kada pokreće novi rat u Meksiku, ovoga puta protiv svoje sopstvene porodice.

Glavne uloge: Rafael Amaya, Fernanda Castillo, Carmen Aub...

Senora Acero 3:  La Coyote

[You must be registered and logged in to see this image.]
Treća sezona uspešne serije prati priču Vicente Rigores, hrabre i buntovne žene, koja se izdvaja u muškom svetu krijumčarenja kao najopasnija kojotica na meksičko američkoj granici. Vicenta shvata da je jedina greška određenih imigranata ta što su rođeni na pogrešnoj strani granici i čini sve kako bi ih zaštitila. Prezire trgovanja drogom koja poplavljuju granicu, ali nije ni svesna da joj je otac Vicente Acero, te je samim time naslednica porodicei Acero, jedne od najmoćnijih meksičkih porodica povezanih s preprodajom droge.

Glavne uloge: Carolina Miranda, Luis Ernesto Franco, Laura Flores, Sergio Goyri...

La Querida del Centauro 2

[You must be registered and logged in to see this image.]
Druga sezona pratiće Centaurovu osvetu prema njegovoj bivšoj ljubavnici Yolandi i Gerardu, detektivu koji ga je hteo privesti pravdi. Nakon dvogodišnjeg bega od vlasti Centauro, umoran od krvavog rata između njegovog kartela i svojih rivala,  odlučuje se na drastičan potez - lažiraće svoju smrt, ali i smrt svoga sina. Kada čuju vesti o njegovoj smrti,  Yolanda, njena čerka Cristina, Gerardo i njegov sin Geto vraćaju se u Meksiko iz Kanade, gde su živeli kao zaštićeni svedoci. Ali taj povratak neće biti lagan kad Centauro krene u provođenje svoje osvete...

Glavne uloge: Ludwika Paleta, Humberto Zurita, Michel Brown, Sandra Echeverria...

La Dona

[You must be registered and logged in to see this image.]
Prerada uspešne Telemundove telenovele Dona Barbara. Priča o ambiciji i osveti, zavođenju i izdaji. Prati život zlostavljane žene po imenu Altagracia. Altagracia predstavlja stotine meksičkih žena koje su bile žrtve nasilja od strane brojnih muškaraca zaštićenih od odgovornosti.
Altagracia se pretvara u snažnu ženu moćne volje, nemilosrdne žderačice muškaraca poznatije kao La Dona...
Ona će se naći u potrazi za svakim od tih muškaraca i pokušati ih privesti pravdi.

Glavne uloge: Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola, Rebecca Jones...

Sin Senos Si Hay Paraiso

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nastavak jedne od najgledanijih Telemundovih telenovela, Sin Senos No Hay Paraiso.  
Priča je o maloj Catalini, koja se trudi izbaviti svoju porodicu iz sveta kriminala i prostitucije koji su im napravili preveliku štetu.

Glavne uloge: Carolina Gaitan, Fabian Rios, Catherine Siachoque, ....

La Fan

[You must be registered and logged in to see this image.]
Originalna priča glumice Angelice Vale. Komična priča o skromnoj i veseloj ženi koja je najveći fan popularnog glumca iz telenovela Lucasa Duartea. Slučajom sudbine uspjeće naleteti na poznatog glumca, i usprkos svom njegovom trudu, neće moći pobeći od njenog slepog obožavanja. S vremenom će shvatiti da je treba i da ne može živeti bez nje, ali ona će isto tako početi shvatati da on nije savršen kao što je ona mislila da jest.

Glavne uloge: Angelica Vale, Scarlet Ortiz...

Silvana Sin Lana

[You must be registered and logged in to see this image.]
Silvana sin lana je priča o bogatoj ženi Silvani koja gubi celokupno svoje bogatstvo, i prelazni da živi u siromašnu četvrt, gde upoznaje svog komšiju Manuela, koji je distributer morskih plodova, koji ne podržava ljude visokog društvenog sloja.
Manuel i njegovo četvoro dece moraće učiniti nemoguće kako bi ostali u dobrim odnosima sa svojim novim komšijama.
Ipak, između Manuela i Silvane počinje se javljati snažna privlačnost, što dodatno komplikuje situaciju između njihovih porodica.

Glavne uloge: Maritza Rodriguez, Carlos Ponce, Marimar Vega, Adriana Barraza...[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

No Comment.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu