Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Novosti i zanimljivosti

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Novosti i zanimljivosti taj Sre 20 Jul 2016, 04:05

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Ovde postavljajte novosti i zanimljivosti.[You must be registered and logged in to see this image.]

2 Re: Novosti i zanimljivosti taj Sub 27 Avg 2016, 13:33

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
Cristian de la Fuente preti tužbom

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nije tajna da jedan od televisinih, vrlo čestih protagonista, Cristan de la Fuente, ima težak karakter. Tako je u svakoj telenoveli u kojoj je dosad sudjelovao, uvijek bilo nekih problema iza kamere, pa tako ni posljednja, "Sueño de Amor" nije bila iznimka. No, ono što je nedavno pisao, vjerovatno i najpoznatiji meksički časopis "TV Notas", natjeralo je Čileanca da zaprijeti tužbom. Naime, dotični časopis pisao je o fizičkoj agresiji koju je De la Fuente navodno iskazivao nad ostalim članovima glumačke postave spomenute telenovele. Otišli su tako daleko da su napisali da je čak i udario (trudnu!) Marjorie de Sousu. Jedna od njegovih "žrtava", kako piše "TV Notas" bila je i Betty Monroe, za koju je govorio da je loša glumica i da mu ne stoji kao partnerica. Taj je dio možda malo više vjerojatniji, jer se praktički isto govorilo i tijekom "Quiero Amarte" (2013.), kada je vladalo ratno stanje na setu između De la Fuentea i Karyme Lozano. Tada je De la Fuente rekao Lozano da njemu može zahvaliti "uspješan povratak telenovelama", iako je "Quiero Amarte" također bila neuspjeh, kao i sve telenovele u kojima je dotični Čileanac sudjelovao na ovaj ili onaj način, na Televisi. Iako nikad nije dokazano, vrlo je moguće da je i Tanya Vázquez bila izbačena iz "Quiero Amarte" upravo zbog De la Fuentea (što je zbog De Souse sada još vjerojatnije, jer je De Sousa pozvana u "Sueño de Amor" upravo na Cristianov nagovor), jer je jasno stala na Lozaninu stranu u njihovom sukobu, o kojem su prije, sada već tri godine, brujali latinoamerički mediji. U prilog tome govori i činjenica da samo dvije glumce iz "Quiero Amarte" nisu išle na Cristianovu proslavu rođendana u vrijeme snimanja telenovele... Pogađate koje dvije? No, vratimo se temi. De la Fuente je, putem Twittera zaprijetio uredništvu časopisa objavom koju prenosimo u cijelosti:

[You must be registered and logged in to see this image.]
U Vašem časopisu "TV Notas", broj 1026, tjednik br. 34, 23. kolovoza 2016. godine, na stranicama broj 72-74, objavljen je jedan članak s lažnim i zlonamjernim komentarima, koji oštećuju mene kao osobu, moju obitelj; koji degradiraju moju osobnost kao čovjeka i profesionalca, i neću ignorirati ovu žalosnu situaciju. Neću dopustiti da "TV Notas" širi priču da sam nasilan čovjek, fizički zlostavljač žena; to je laž koja pogađa moju obitelj i moju kćer, koja je izložena lažima i klevetama koje se pričaju o njezinu ocu putem društvenih mreža, i sve zbog Vašeg članka. Ono što ste Vi objavili NIJE ISTINA, NEMA POKRIĆA i zlonamjerno je, pogađa me osobno, profesionalno i emocionalno, i spreman sam obraniti svoju čast pred svima i ako je potrebno, pred sudom, suočavajući se s (Vašim) navodnim izvorima licem u lice, jer je istina na mojoj strani. Od Vas, kao časopisa, zahtijevam sljedeće: a) opovrgnite ono što ste napisali kako na društvenim mrežama, tako i u Vašem časopisu, i s mogućnošću korištenja iste količine stranica; b) suzdržite se objavljivanja bilo čega o meni: bilo kao o glumcu ili kao o čovjeku, i o mojoj obitelji bez da prije jasno utvrdite jeli točno; c) suzdržite se objavljivanja bilo kakvih informacija o meni, o mom osobnom životu, uvjerenjima, i bilo kakvih drugih tema bez mog odobrenja: bilo osobno ili poslovno; d) suzdržite se objavljivanja negativnih komentara bez pouzdanog izvora koji će moći potvrditi informaciju; jer u suprotnom, kao što i sami znate, ne radi se o slobodi izvještavanja, nego se radi o klevetanju osoba, što je kažnjivo i zabranjeno raznim zakonima u Meksiku. S poštovanjem, Cristian de la Fuente.

De la Fuente je dobio potporu Juliana Gila, Andree Legarrete, Juana Osoria, Karle Monroig te raznih novinara na Twitteru, a najavio je da će na sljedeću objavu o njemu u dotičnom časopisu, njegovi odvjetnici pokucati na vrata uredništva. Zasad još uvijek nije stigla reakcija iz uredništva "TV Notas".[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu