Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Vale Todo

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Vale Todo taj Uto 26 Jul 2016, 22:53

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ljubav jedne majke biće jača od surovosti, ambicije i neiskrenosti njene ćerke. Zaslepljena osećajem krivice i urođene ljubavi, ona će se svim snagama boriti kako bi povratila svoju ćerku, i u toj borbi nailazi na pravu ljubav.

Rakel je razvedena, jednostavna i poštena žena koja je proživela praktično ceo svoj život sa svojim ocem Salvadorom u malom gradu u blizini Rija. Tamo je naporno radila kako bi svoju ćerku, Mariju de Fatimu, izgurala napred. Međutim, danonoćni rad ju je sprečavao da svojoj ćerki posveti onoliko vremena koliko je želela, i osećaj krivice je sprečava da shvati u šta se pretvorila njena, sada već odrasla, kćerka: devojka puna hirova, zainteresovana i spremna da uradi bilo šta kako bi zadovoljila svoje ambicije, čak i negirati svoju porodicu.

Priča komplikuje kada Salvador, koji je prepisao porodičnu kuću na ime svoje unuke Marije de Fatime, umire od srčanog napada prilikom jedne prepirke sa njom. Nakon toga, Marija de Fatima očajna od želje da izađe iz rodnog gradića i krene u potragu za famom i obećanom ljubavlju, odlučuje da proda kuću i tako punih ruku otišla u Rijo de Ženejro. Ostavlja svoju majku na ulici, bez trunke pokajanja i griže savesti.

Nakon svega toga i zbog užasnog predosećaja da je Marija de Fatima u opasnosti, Rakel odlazi u potragu za svojom ćerkom. Tamo upoznaje Ivana, čoveka u koga se ludo zaljubi i sa kojim otpočinje strastvenu, no i i te kako komplikovanu, vezu. Naime, oboje su nezaposleni, ona je u potrazi za ćerkom i nema gde da ode, a on razveden i sa problematičnim sinom tinejdžerskog uzrasta. Da li vredi ostaviti sve radi ljubavi? U ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu