Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

NAPETI ZAVRŠETAK: Pogledajte kako se završava Mala nevesta!

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
NAPETI ZAVRŠETAK: Pogledajte kako se završava Mala nevesta!


[You must be registered and logged in to see this image.]

Najpopularnija bolivudska serija "Mala nevesta" završila se sa prikazivanjem u Indiji 31. jula 2016. godine, nakon osam punih godina prikazivanja i 2245 emitovanih epizoda po 20 minuta.

Sadržaj poslednje epizode:

[You must be registered and logged in to see this image.]

Epizoda počinje kako inspektor šamara Šivama i kaže Krishu da mu je majka nevina i da je on (Šivam) stavio paket u njenu torbu.On se izvinjava Krishu i kaže mu da može majku odvesti kući.Krish je ljut na Šivama i krivi ga što je njegova majka bila pod lošim okolnostima zbog njega (Šivama).Šivam priznaje da je doneo drogu u bolnicu, ali da je bacio u kantu i da ne zna kako je dospela u njenu tašnu.
Policajac krivi Nandini i kaže da ga je ona zaustavila kada je hteo da ispita Šivama, da to nije učinila Krishova majka ne bi ovde patila.Nandini pokušava da se opravda.Krish je izvodi.Nandini kaže da ne zna kako je paket dospeo u majkinu torbu, ali Krish kaže da je dosta, da će sada on da priča, a ona da sluša.Krish kaže da razume da svako može da počini grešku, ali da on ima utisak da ona škodi njegovoj porodici namerno. Nandini je šokirana, kaže da to nije istina.Krish joj kaže da je pokušala da spasi stranca i tako njegovu majku poslala u zatvor.On joj kaže da ne zna zbog čega njegovu porodicu smatra neprijateljem.Kaže joj da se ona samo pretvara da želi da bude deo njih.On dodaje da se pita zašto su nevolje ušle u njegov život od kada se oženio.Podseća je da joj je tražio da se brine o njegovoj majci i kaže joj da ona u tome nije uspela.Nandini kaže da je uvek mislila o njenom boljitku.Krish kaže da je njegova majka dosta patila, kaže joj da spakuje svoje torbe i napusti njegovu kuću.
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nandini je šokirana. Naina Bawre pesma je u pozadini; Kundan se smeje, kaže da je rekao da će je Krish izbaciti iz kuće u narednih 48 sati.On razmišlja da je to njegova pobeda.Kundan zove Triveni i Karunu da dodju.Nandini plače i moli ga da je ne odvaja od sebe.Kundan stavlja svoju ruku na njeno rame i pita je da li je dobro.Nandini mu ljutito sklanja ruku.Nandini shvata da je sve to Kundanovo delo.Nandini razmišlja da zna da je on iza svega i da je trebala da posluša Krisha.Ona kaže da kao Anandina kćerka neće prihvatiti poraz.
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nandini dolazi kod Šivama i kaže da mu veruje, ali da je on svalio svu krivicu na nedužnu ženu.Šivam joj traži da mu veruje.Nandini kaže da je izbačena iz kuće i da je muž i svekrva mrze.Kaže mu da neće da mu dozvoli da povredi i Sudhu.Šivam joj kaže da ga ne gleda kao prevaranta, već kao svog brata.On je uzima za ruku i pita je da li može da mu da poslednju šansu.Nandini kaže da će mu pružiti poslednju šansu.Šivam plače.
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nandini dolazi kući i kaže Krishu da otvori vrata.Krish otvara.Nandini trči i kaže Karuni da je Abhayram u stvari Kundan.Kundan, Karuna i Triveni su šokirani.Ona joj kaže da je kriila od nje činjenicu da je za Abhayrama/Kundana bila udata u detinjstvu.Karuna pita Abhayrama o čemu Nandini govori.Nandini joj kaže da je on ne zaslužuje jer je prevarant.Krish zaustavlja Nandini.Nandini mu kaže da joj dozvoli da govori i kaže da za to ima dokaze.Krish kaže Triveni da odvede majku unutra.Karuna pita šta se desilo.Krish pita Nandini da li želi da kaže da je Abhayram i iza ove zavere.Nandini ga pita kako zna.Krish kaže da se naviknuo već na njene laži.On joj kaže da je čak i Kundan bolji od nje.Nandini kaže da je on veliki lažov.Krish je šamara i govori da se nevraća u njegovu kuću.Nandini napušta Krishovu kuću.Kundan razmišlja da će joj sada načiniti poslednji udarac. Kasnije Nandini odlazi u hram, Kundan je zaustavlja i pita da li je došla po blagoslov Devi ma.On joj kaže da bude pažljiva jer ako načini jedan pogrešan korak sestra će joj umreti.Premal je prikazan kako drži upaljač dok je Sudha vezana za stub.Kundan kaže Nandini da su joj sestru polili benzinom.Premal preti da će da je upali.Nandini traži da je ostave i pita ih šta žele.Kundan kaže da želi nju.Nandini je šokirana.Kundan kaže da želi svoju ženu.On seda za mandap i kaže da mu je potrebno njeno odobrenje za brak.Nandini ga pita da li je lud.Kundan joj kaže da bira, ili će se udati, ili će oni spaliti njenu sestru.Sudha kaže Nandini da se ne udaje za njega jer se već dosta žrtvovala za nju, a ona joj uvek pružala samo mržnju.Kundan joj kaže da razmisli mudro.On uzima Nandininu ruku i kaže da je žrtva Nandini.
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nandini ga pita zašto to radi, šta će time dobiti.Kundan kaže da se sveti Anandinoj kćerci za smrt svojih roditelja.Nandini ga pita šta to čini i pita ga da li je njegova ljubav prema majci-Karuni lažna.Kundan kaže da je morao da je trpi da bi dobio nju (Nandini) i da će ubiti i Karunu takodje.On joj kaže da je radio sve pred Karuninim očima i da ako ona to nije videla nije njegova greška. Pandit kaže Nandini da pridje.Dolaze Krish, Karuna, Šivam i Triveni.Pandit beži.Karuna je šokirana.Krish ga pita šta je mislio da će mu on poverovati i ostaviti svoju ženu.Kaže mu da se samo pretvarao kako bi otkrio istinu. Kundan počinje da se pretvara i izvinjava Karuni.Karuna ga šamara i kaže da je sad dosta.Karuna kaže da ne zna zašto mu je do sad verovala, ali više neće.Nandini oslobadja Sudhu i grli je.Sudha se izvinjava Nandini.Nandini zove Šankara da pridje i kaže Sudhi da je on mnogo voli.Nandini kaže da ako neka veza ne funkcioniše bolje je ostaviti iza sebe.Ona spaja Šivamovu i Sudhinu ruku.Šankar gleda u Sudhu.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


Kundan uzme mač koji stoji tu. Sudha ga vidi kako uzima mač i upozori Shankara/Shivama. Shivam se tuče sa Kundanom. Premal pokuša da zaustavi Shivama. Krish pretuče Premala dok Shivam pretuče Kundana. Shivamov medaljon padne. Prikazano je sećanje. Nandini se seti kako ga je Anandi napravila, a onda i stavila. Ona se seti kako joj je Anandi rekla da se brine o Shivamu pošto je starija. Takođe se seti kako joj je Shivam tražio da mu da šansu smatrajući ga bratom. Postane emotivna. Premal i Shivam  nastave sa tučom. Shivam gurne Kundana i pokuša da zaustavi Premala da ne povredi Krisha. Kundan opet uzme mač. Karuna ga vidi kako ide ka Krishu i Shankaru, pa uzme trishul (vile/koplje) Devi maa i baci ga ka Nandini rekavši joj da zaustavi Kundana. Nandini uzme trishul i seti se Kundanovog mučenja i probode ga, baš kad je on krenuo da probode Shankara. Svi su šokirani. Nandini baci trishul. Kundan padne i zatvori oči. Nandini pogleda Shankara i pokaže mu medaljon pitajući ga je li to njegovo. Shivam klimne glavom. Nandini ga pita kako mu se mama zove. Shivam ćuti. Nandini ponovi pitanje. Shivam kaže Anandi Shivraj Shekhar. Nandini postane emotivna. Svi su iznenađeni čuvši to.
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nandini: “Shivame”
Shivam: “Nandini”
Nandini ga zagrli i emotivno zaplače. Njih dvoje se sete detinjstva i emotivno plaču. Sećanje je prikazano, mali Shivam grli malu Nandini. Kundan ustane i vidi njihovo ujedinjenje. 
[You must be registered and logged in to see this image.]


Oni se šokiraju. On krene da ih upuca, ali onda on biva upucan od strane policije. Padne i umre. Nandini i ostali ugledaju policiju tu. Policija uhapsi Premala i odvede ga. Karuna priđe Nandini. Mala devojčica dođe tu i traži od nje da je spasi, kaže da ne želi da se uda. Otac devojke dođe tu i kaže im da se ne mešaju, doda da je to njihova privatna stvar. Nandini ga ošamari i kaže inspektoru da ga uhapsi. Ona kaže čoveku da to nije njihova privatna stvar već stvar društva. Ona kaže da je dečji brak prokletstvo detinjstva. Shivam kaže da svi treba da obećaju da više neće biti balike vadhu (male neveste). Krish kaže da se svi trebaju ujediniti i stati protiv dečijeg braka. Oni udruže ruke.
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nandini vidi Kajljani koja joj kaže da je tu uvek da je blagosilja, ali da zna da joj više nije potrebna jer je naučila njene lekcije. Nandini grli Kajljani i kaže joj da su deci uvek potrebni odrasli.Ona joj kaže da kad god kuću oblije tama pomisliće na nju.Kajljani joj kaže da će jednog dana postati veliki stub kuće i da će porodicu činiti ponosnom.Ljubi je u čelo.Nandini gleda u brojanicu i kaže da će ona uvek biti uz nju i da joj neće dozvoliti da bilo gde ode.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Kasnije, Nandini piše knjigu o Anandinom putovanju od detinjstva, kaže da je njena majka postala mala nevesta, njena nevinost, njeni usponi i padovi, suočila se sa sve u životu. Prikazan je flešbek Anandinog detinjstva, venčanja sa Šivom i njenog susreta sa Nandini.Ona kaže da je postala doktor zbog majkinog blagoslova i udala se za Krisha.Kaže da su se ona i Krish borili protiv Kundana zajedno.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Čuje se glas da se Mala nevesta završava nakon što je napravila mesta u srcima gledalaca.Nandini piše u knjizi da čak iako nije mogla da provede dosta vremena sa njom, razumela je nju i njeno vaspitanje.Ona piše kako je majka nedostaje i da zna da će Anandi uvek biti sa njom u srcu.Nandini zatvara knjigu Mala nevesta sa slikom sebe i Anandi na njoj.
Preuzeto sa sajta turske-serije.net.

Da biste pogledali poslednju epizodu kliknite [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Prosto ne mogu da verujem da se ova serija završila. xD

[You must be registered and logged in to see this link.] ::Prosto ne mogu da verujem da se ova serija završila. xD
Ni ja kez xD

Snimala se samo 8 godina, kao da se snimala 100 happy

Slažem se. kez
Baš je dugo trajala.

Imala je dve sezone.
Prva sezona (2165 epizoda) se fokusirala na život Anandi i Jagdiša, koji su se venčali u detinjstvu.
Druga sezona (80 epizoda) prikazuje život Anandine kćeri Dr. Nandini koji je takođe bila žrtva tradicije (takođe je postala "mala nevesta").

E amin, gotovo i s ovim. Amin

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu