Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Anjo mau / Zločesti anđeo

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Anjo mau / Zločesti anđeo taj Ned 14 Avg 2016, 16:31

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Anjo mau

[You must be registered and logged in to see this image.]

Anjo mau je brazilska telenovela, produkcijske kuće Rede Globo, snimana 1997. i 1998.

Sinopsis:
Nise je ambiciozna devojka koja ne preza ni od čega da bi ostvarila svoje ciljeve. Radi u fabrici, ali nakon što šef počinje da joj se udvara, ošamari ga i dobije otkaz. Nalazi posao u vili porodice Medeiros, kao dadilja malom Teu, sinu razmažene bogatašice Stele i njenog muža Tadeua.

Nise živi sa ljudima koji su je usvojili, Alzirom i Augustom i bratom Luisom Karlosom. Alzira zna kakva je Nise i zato je hladna prema njoj. Augusto radi godinama u vili Medeirosa kao vozač i zahvaljujući njemu, Nise dobija posao dadilje.

Nise je u vezi sa mehaničarem Žuliom, koji je neizmerno voli. Nakon što dobije posao u vili, Nise ga ostavlja i on pada u očaj.

Iako je Nise našla posao u vili da bi se udala za naslednika imperije, Rodriga Medeirosa, zbog bogatstva, ubrzo se zaljubljuje u njega. Nakon što saznaje za tajnu vezu Rodrigove verenice Paule i njegovog brata Rikarda, na sve načine pokušava da ih razotkrije.

Nakon što vidi Rikarda i Paulu zajedno, glava porodice Medeiros, Eduardo, umire. Tada počinje Rikarda da izjeda krivica i na dan venčanja priznaje Rodrigu da su Paula i on ljubavnici. Rodrigo se razočara u sve oko sebe što su ga izdali i okreće se dadilji Nise kao jedinoj koja mu je govorila istinu.

Menja svoje ponašanje prema svima i počinje da zavodi Nise. Kada vidi da su stvari otišle daleko, Rodrigo prestaje da se viđa sa Nise i započinje vezu sa Ližijom, koja ga voli još od detinjstva. Nakon nekog vremena, Rodrigo i Ližija se vere.

U međuvremenu, Rikardo se udaljava od Paule i prekida veridbu sa njom. Paula odlučuje da posluša oca i ponovo planira da se vrati Rodrigu. Međutim, posao neće biti lak jer su Rodrigo i Ližija vereni. Počinje da okrivljuje Nise da se nabacuje Rodrigu, ne bi li sklonila i Ližiju i Nise iz Rodrigovog života.

Nise pada u očaj jer nije uspela u nameri i počinje da kuje zaveru protiv Ližije, da bi je sklonila sa puta. Za pomoć se obraća Luisu Karlosu da zavede Ližiju i skloni je iz Rodrigovog života. Međutim, sa Paulinim povratkom, Nice će imati još jednu prepreku na putu ka sreći sa čovekom koga zaista voli.[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu