Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Milagros / Čudo ljubavi

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Milagros / Čudo ljubavi taj Ned 14 Avg 2016, 17:00

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Milagros

[You must be registered and logged in to see this image.]

Milagros je peruanska telenovela, produkcijske kuće America Producciones, snimana 2000.
U Srbiji je prikazivana tokom 2001. i 2002. na televiziji Košava.

Sinopsis:
Ovo je priča o dve suparničke porodice: Ečevarija i De la Tore.

Pokvarena Lukresija de la Tore unajmljuje ubice Leonisija Penja „Jaguara“ kako bi se rešila svih Ečevarija na dan venčanja Rakel Ečevarije, inače svoje najbolje drugarice iz detinjstva i Džona Vilsona. Nastaje masakr i veliki deo porodice Ečevarija gine, a jedini preživeli su Rakel, i njen nećak Hose Antonio. Povređenu Rakel siluje Jaguar i ostaje trudna sa Melisom. Zbog svega što joj se dogodilo Rakel gubi veru u pravdu i Boga, te postaje zla i žena željna osvete.

Sa druge strane, Rafael de la Tore, Lukresijin brat (koji nikad nije znao za krvavi zločin koji je počinila njegova sestra) i najveći autoritet porodice De la Tore, ima vezu sa sluškinjom iz kuće, koja ostaje trudna iako je Rafael zamolio da abortira. Napušta kuću i porađa se u manastiru. Moli monahinje da devojčicu nazovu Milagros (Čudo), a potom umire.

Prolazi vreme, Milagros izrasta u lepu, pametnu i vrednu devojku, ali ima problem sa nogom i otkrivanjem svog porekla. Rafael umire u saobraćajnoj nesreći, a u testamentu imovinu ostavlja napuštenoj kćerki. To iznervira sve članove porodice, a najviše Lukresiju koja planira sve da zaustavi. Hose Antonio je postao muškarac i uz pomoć tetke Rakel ulazi u porodicu De la Tore kako bi se osvetio. Ali usput upoznaje Milagros i zaljubljuju se, iako između njih stoji mračna prošlost, puna smrti, bola i nesreća te Rakel i Lukresija koje se ne podnose. Hose Antonio je rastrzan između dužnosti prema svojoj krvnički pobijednoj porodici s jedne strane i ljubavi koju oseća prema Milagros s druge strane, a u svemu tome istraumirana Rakel igra najveću ulogu, jer njena tragedija i nasilni gubitak nevinosti koji je doživela na dan koji joj je trebalo da bude najsrećniji u životu, od nje su učinili okrutnu ženu koja do te mere mrzi sve što ima veze sa porodicom De la Tore, da je par puta pokušala ubiti Milagros dok je bila u drugom stanju, iako je to dete njenog nećaka.[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu