Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Barış Arduç

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Barış Arduç taj Sre 17 Avg 2016, 14:56

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
[You must be registered and logged in to see this image.]

Barış Arduç (9. oktobar 1987. Švajcarska) je turski glumac.


Filmografija:
2011 - Küçük Hanımefendi
2011 - Dinle Sevgili
2011 - Pis Yedili
2012 - 2014 - Benim İçin Üzülme
2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı
2015 - Racon: Ailem İçin
2015 - 2016 - Kiralık Aşk

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu