Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Sre 24 Avg 2016, 17:02

Lazar_

avatar
Administrator
Administrator
Lo Imperdonable
- Neoprostivo -

[You must be registered and logged in to see this image.]

Žanr: Drama
Godina: 2015.
Zemlja: Meksiko
Broj epizoda: 122
Emitovana u Srbiji: Ne

SINOPSIS

Virhinija mrzi Veroniku od kad ih je obe usvojila porodica Prado Kastelo. Za Virhiniju je neoprostivo to što je Horhe, muž njene tetke Salme, doveo malu Veroniku da živi sa njima i što joj je dao svoje prestižno prezime, iako je ćerka jednog alkoholičara. Virhinija očekuje da se uda za Emilijana, jedinog naslednika porodice Prado Kastelo, kako bi koristila njihovo bogatstvo. Ipak, Emilijano oduvek voli Veroniku i iz inostranstva se vraća sa željom da se njih dvoje venčaju.

Sa druge strane, Martin San Telmo saznaje da se njegov brat Demetrio ubio zbog jedne loše žene, koja je svoju ljubav uslovljavala u zamenu za bogatstvo. Ta neoprostiva podlost navodi Martina da se zakune na grobu svog brata da će pronaći ženu koja je odgovorna za Demetriovu smrt, iako je jedini trag koji poseduje medaljon sa imenom V. Prado Kastelo.

Martin upoznaje Veroniku i medu njima se rađa ljubav na prvi pogled. Pokvarena Virhinija uverava Martina da je Veronika bila Demetriova ljubavnica i da je sposobna na sve zarad ostvarenja svojih interesa. Martin i Veronika se venčavaju i odmah otputuju u Mina Eskondidu, gde je on uverava da je bankrotirao ponašajući se nemilosrdno prema njoj. Veronika pokazuje svoje strpljenje i razumevanje sve dok ne sazna da je Martin Demetriov brat, i da je oženio samo zbog osvete. Besna i povređena, Veronika odlučuje da napusti Martina jer nije sposobna da mu oprosti sve što je učinio.

Njih dvoje moraće da odaberu put između neoprostivih grešaka i ljubavi koja ih ujedinjuje uprkos svemu.

GLAVNE ULOGE

Ana Brenda Contreras / Veronica Prado-Castelo
Ivan Sanchez / Martin San Telmo Ballesteros
Grettell Valdez / Virginia Prado-Castelo
Sergio Sendel / Emiliano Prado-Castelo Duran
Juan Ferrara / Jorge Prado-Castelo...[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu