Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Potera

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Potera taj Sub 17 Sep 2016, 11:26

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Potera

[You must be registered and logged in to see this image.]

"Potera" se sastoji iz lične potere, prve igre, u kojoj svaki takmičar pokušava da osvoji što veću svotu novca za zajedničku kasu odgovarajući na pitanja u roku od 60 sekundi. Velika pretnja pokazanom znanju i brzini jeste Tragač koji svojim znanjem nastoji da eliminiše takmičara iz igre.

U finalnoj ili zajedničkoj poteri, takmičari koji su dospeli do tog nivoa kviza odgovaraju na novi set pitanja sa ciljem da naprave što veću odstupnicu od Tragača koji svojim znanjem nastoji da skrati rastojanje. Ukoliko je znanje takmičara nadmoćnije, oni dele novac. U suprotnom, novac ostaje u banci. Tragači koji predstavljaju prepreku na putu do novca jesu Milica Jokanović, Milorad Milinković i Uroš Đurić.

Milica Jokanović je "Princeza od znanja". Njeno tajno oružje je brzina kojom odgovara na pitanja. Kažu da je nekada bila obična devojčica dok joj enciklopedija nije pala na glavu.

Uroš Đurić je "Dendi". On ne pije ništa jer se u punu glavu teže sipa nego u praznu. Odlično slika aktove, a najviše voli takmičarima da vidi leđa.

Milorad Milinković u "Poteri" je "Mister Veliki", pametan je kao pčela a jede kao bumbar. Trenutno nema apetit zato što je sit znanja.

Kao jedan od najpopularnijih kvizova opšte informisanosti, "Potera" predstavlja pravi izazov u kojem se ukrštaju pamet, brzina i hrabrost. U igri učestvuju četiri takmičara koji predstavljaju tim. Jedan po jedan, oni se trude da osvoje što više novca, a na svakom koraku vreba ih Tragač. Ukoliko uspeju da izmaknu Tragaču, takmičari prelaze u finalnu poteru gde imaju priliku da osvoje nagradni fond i podele ga na jednake delove.

Voditelj kviza je Jovan Memedović.[You must be registered and logged in to see this image.]

2 Re: Potera taj Sub 17 Sep 2016, 11:27

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu