Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

A lei do amor / Zakon ljubavi

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 A lei do amor / Zakon ljubavi taj Čet 01 Dec 2016, 00:20

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]


Eloisa Martins je devojka iz siromašne porodice koja živi u gradiću Sao Dimas. Živi na rubu siromaštva sa majkom Kandidom, obolelom od raka, i ocem Žoržeom, koji je bez posla i svoje nezadovoljstvo životom utapa u alkoholu.

Pedro je sin bogatog i ambicioznog preduzetnika Fausta Leitaoa, čija se kompanija bavi tkanjem tekstilnih proizvoda. Zaljubljenik u prirodu i plovidbu, Pedro je vođen osećajem za pravdu.

Kako se suprotnosti privlače, tako će se Pedro i Elo igrom slučaja zaljubiti jedno u drugo, mada na putu njihovoj ljubavi stoji prepreka - Magnolija, Faustova žena i Pedrova maćeha, koja će učiniti sve da razdvoji par. Pedro je uveren da Magnolija ima veze sa smrću njegove majke, iako to nikada nije uspeo da dokaže.

Fausto i Mag su moćan par, zahvaljujući porodičnoj imperiji, ali planiraju da uvećaju svoju moć. Uz ogromnu podršku svoje supruge i beskrupuloznog senatora Sezara Venturinija, Fausto započinje političku karijeru.

U međuvremenu, Žorže Martins, očajan situacijom u kojoj se nalazi, upada u pogon kompanije Leitao, i biva zatvoren. Nedugo potom, umire u zatvoru nakon fizičkog obračuna sa zatvorenicima. Besna i očajna zbog smrti svog oca, Elo upada u vilu Leitaovih i optužuje Fausta za očevu smrt.

Svesna da je jedinstvo i napredak porodice iznad svega, Mag uspeva da razdvoji Pedra i Elo i tako sačuva porodicu. Dogovorila se sa Suzanom, Faustovom ljubavnicom i sekretaricom, da uđe u Pedrov krevet, ne bi li ih Elo zatekla. Nesvesni da im je postavljena zamka, Pedro i Elo bivaju razdvojeni.

Dvadeset godina kasnije, Fausto je kao predsednik opštine unapredio Sao Dimas i tako učvrstio svoj položaj, a Mag je praktički proglašena za sveticu.

Pedro se vraća u gradić na zahtev svog oca. Jednom prilikom će se susresti sa Elo i razjasniti sve što se desilo one noći. Tako će se Elo naći u dilemi, da li da dâ novu šansu Pedru, ili da ostane uz muža koga ne voli i posveti se svojoj ćerki oboleloj od leukemije, kojoj je najviše potrebna.....

Uloge:
Cláudia Abreu - Heloísa "Helô" Martins Bezerra
Reynaldo Gianecchini - Pedro Guedes Leitão
Vera Holtz - Maria Magnólia "Mág" Costa Leitão
Tarcísio Meira - Fausto Leitão
Claudia Raia - Salete
José Mayer - Sebastião "Tião" Bezerra
Isabella Santoni - Letícia Martins Bezerra
Humberto Carrão - Tiago Leitão
Camila Morgado - Vitória Costa Leitão
Thiago Lacerda - Ciro Noronha Leitão
Regiane Alves - Beth Tavares
Ricardo Tozzi - Augusto Tavares
Heloísa Périssé - Mileide
Grazi Massafera - Luciane Almeida Leitão
Regina Duarte - Suzana Rivera
Bruna Hamú - Camila Leitão
Alice Wegmann - Isabela / Marina
Otávio Augusto - Senador César Venturini
Renato Góes - Gustavo
Bianca Müller - Ana Luiza Leitão
Danilo Grangheia - Hércules Costa Leitão
Emanuelle Araújo - Yara Garcia
Titina Medeiros - Ruty Raquel[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu