Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

La Diosa Coronada/Okrunjena boginja

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 La Diosa Coronada/Okrunjena boginja taj Sub 25 Dec 2010, 10:59

LatinoFan

avatar
Elitni član foruma
Elitni član foruma
[You must be registered and logged in to see this image.]
SINOPSIS:
Rakel Kruz je isfrustrirana životom u siromaštvu i zahvaljujući svojoj lepoti i ambicioznom karakteru pronalazi idealan put ka uspehu i bogatstvu.

Sigurna je u to da će brakom sa milionerom okončati svoje ekonomske probleme, no žrtva ka ostvarenju tog cilja, mladi i uspešni Esteban, otkriva njene ambicije i već za nepunih tri meseca odlučuje da je ostavi u istoj situaciji u kojoj ju je i upoznao.

U potrazi za boljom budućnošću, kandiduje se na izboru za Nacionalnu Kraljicu Turizma, spremna isključivo na pobedu, pa makar zbog nje i prodala dušu đavolu. U tome i uspeva, no problem se javlja kada jedna novinarka otkriva da njeno krunisanje nije bilo u skladu sa propisanim pravilima takmičenja, činjenicom da Rakel iza sebe ima skriven i okončan brak.

Njene želje za novcem, uspehom i moći iznova deluju nedostižno, sve do dana kada upoznaje tajanstvenog poslodavca koji joj nudi život pun luksuza i slave. Tako se Rakel udaje po drugi put, sada za Henara zahvaljujući čijem uticaju stiče slavu radom na televiziji.

Srce ispunjeno prazninom i ravnodušnošću biće najveća žrtva i naknada za sav luksuz koji je stekla, no i ulaz u rizične muževljeve poslove. Rakel ulazi u svet korupcije, opasnih radnji i ilegalnog luksuza, koji će je odvesti pravo u svet trgovine trogom.

Zahvaljujući vezama sa uticajnim narko-dilerima Kolumbije, dobija priliku za transport droge kroz prtljag modela, i pokreće udruženu mrežu mafije i modela uz upotrebu takozvanih „ljudskih mazgi“. Tako Rakel postaje „Krunisana Boginja“ i vladar sopstvenog sveta.

No, jedna greška će je lišiti svega što je postigla, pa i lične slobode. Policija otpočinje nemilosrdnu potragu za „Krunisanom Boginjom“, u kojoj novčana nagrada za njenu glavu postaje svačija opsesija.

ULOGE:
Carolina Guerra - Raquel Santamaría Cruz "Okrunjena boginja"
Arap Bethke - Genaro Castilblanco
Jonathan Islas - Kevin Avarado
Carolina Gaitán - Valeria
Margarita Reyes - Kathya
Valentina Lizcano - Adelaida Páez
Angeline Moncayo - Zulma
Pedro Falla - Capitán Castro
John Mario Izquierdo - Guzmán
Rodolfo Valdés - Darío
Carlos Camacho - Roger...

2 Re: La Diosa Coronada/Okrunjena boginja taj Sre 06 Avg 2014, 15:02

_Stefan

avatar
Administrator
Administrator[You must be registered and logged in to see this image.]

3 Re: La Diosa Coronada/Okrunjena boginja taj Sre 06 Avg 2014, 15:02

_Stefan

avatar
Administrator
Administrator[You must be registered and logged in to see this image.]

4 Re: La Diosa Coronada/Okrunjena boginja taj Ned 28 Sep 2014, 13:21

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu