Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Fernando Colunga - Biografija

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Fernando Colunga - Biografija taj Ned 02 Jan 2011, 09:25

LatinoFan

avatar
Elitni član foruma
Elitni član foruma
[You must be registered and logged in to see this image.]


Fernando Colunga je meksički glumac rođen 3.3.1966. godine u gradu Mexicu. Puno ime mu je Fernando Colunga Olivares i visok je 187 cm. Roditelji
su mu Don Fernando Colunga i Dona Margarita Olivares. Fernando je od detinjstva želeo postati glumac. Iako je diplomirao strojarstvo na University of Mexico, na nagovor prijatelja, odlazi na audiciju u
Televisin studio, koji je bio najbolji studio za snimanje telenovela. Isprva dobiva nekoliko uloga kao statist, no njegov talent je zapazio producent, i 1992. godine dobiva ulogu Chicha u telenoveli Maria Mercedes. Iako se njegov lik u  originalu pojavljivao u 10 epizoda,
producenti su nakon velikog uspjeha koji je postigao, odlučili snimiti još 80 epizoda sa Fernandom.
Nakon toga usavršava glumu u poznatoj glumačkoj akademiji Televisa's, Centro de Educacion Artistica. Fernando je otad ostvario uloge u brojnim telenovelama, u kojima je dokazao da nije samo lep nego i dobar glumac.
Dobitnik je prestižnih nagrada Los Heraldos i TV y Novelas. U privatnom životu, Fernando je pristojan i divan čovjek sa visokim moralnim vrijednostima i
trudi se sačuvati svoj privatni život od medija. Uživa u vožnji motociklom.

Filmografija:
2015-2016 Pasión y poder - Eladio
2012/13. Porque el amor manda - Jesús García
2010. Soy tu dueña - José Miguel Montesinos
2008/09. Mañana es para siempre - Eduardo Juarez Cruz/Franco Santoro
2007/08. Pasión - Ricardo de Salamanca y Almonte
2005/06. Alborada - Luis Manrique y Arellano
2003. Amor real - Manuel Fuentes Guerra
2001. Navidad sin fin - Pedro
2000/01. Abrázame muy fuerte - Carlos Manuel Rivero
1999. Cuento de Navidad - Jaime
1999. Nunca te olvidaré - Luis Gustavo Uribe
1998. La usurpadora - Carlos Daniel Bracho
1997. Esmeralda - José Armando Peñarreal
1995/96. María la del barrio - Luis Fernando de la Vega
1995. Alondra - Raúl Gutierrez
1994. Marimar - Adrián Rosales
1993/94. Más allá del puente - Valerio Rojas
1992. María Mercedes - Chicho
1991. Madres egoístas - Jorge
1991. Alcanzar una estrella II (1991)
1990. Cenizas y diamantes (1990)
1988/89. Dulce desafío (1988-1989) - Doble de Eduardo Yáñez

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu