Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Domaćine, oženi se!

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Domaćine, oženi se! taj Pet 07 Jan 2011, 13:37

LatinoFan

avatar
Elitni član foruma
Elitni član foruma
Upoznajte srpske seljake: vredne, radne, šarmantne, imućne, kojima za sreću fali samo jedno - srodna duša! Pravu ženu pokušaće da nađu uz pomoć šoua „Domaćine, oženi se!“, urađenog po popularnom formatu „Farmer Wants A Wife“.
video


U prvoj epizodi, predstaviće se deset kandidata, koji zbog obaveza na imanju i malog broja devojaka u selu do sada nisu uspeli da nađu ljubav. Zainteresovane devojke, koje kao i oni traže ljubav i nije ih strah od života na selu, mogu da pišu onom domaćinu koji im se najviše sviđa i da se prijave za ovaj šou.


Devojke, ako ste starije od 18 godina, možete da pišete pismo domaćinu koji vam se svideo. Opišite sebe, navedite svoje kontakt podatke, datum rođenja i priložite fotografiju. Pisma šaljite na adresu: Autoput 22, sa naznakom za emisiju "Domaćine, oženi se". Telefon za sve dodatne informacije i prijavljivanje je 011/201-9831.


Moguće je prijavljivanje preko sajta, popunjavanjem kratkog formulara koji možete pronaći ovde.


Vaša pisma i prijave domaćini će čitati i razmatrati u narednom periodu i na kraju odlučiti kojim će ženama dati šansu da osvoje  srce


Voditeljka ovog šoua i dobra vila za domaćine, biće glumica Tijana Ćurović.

UPOZNAJTE KANDIDATE:
Milos-Bralovic

1.Miloš Bralović (49), selo Pranjani, pored Gornjeg Milanovca, koje je postalo nadaleko poznato po održavanju čuvene rakijade.Miloš je poljoprivredni proizvođač. Bavi se preradom mleka I meda i proizvodnjom rakije. Uvek je raspoložen i nasmejan, čovek je koji dobro zna šta hoće – uspeh u poslu i normalan,miran, porodičan život.


Vladimir-Bralovic

2. Vladimir Bralović (26) stiže takođe iz Pranjana, pored Gornjeg Milanovca. Na velikom, porodičnom imanju, Vladimir vodi brigu o raznim životinjama i poseduje više desetina hektara obradive zemlje. Tu živi kao na ranču. Vrlo je simpatičan, komunikativan i šarmantan. On je oličenje pravog srpskog domaćina.Inspirišu ga žene koje su lepe, vredne i duhovite.


Predrag-Nikolic

3. Predrag Nikolić (49)  iz raspevanog sela Gornji Matejevac, pored Niša. Predrag je poljoprivrednik, ali i meraklija, koji sve poslove obavlja uz pesmu. Peva i svira harmoniku.Takođe je zemljoradnik koji, uz naporan posao,privodi kraju svoje studentske dane i krupnim koracima ide ka diplomi Pravnog fakulteta. Dopadaju mu se žene koje su inteligentne, elokventne i svestrane, kakav je i on sam.


Stanko-Popovic

4. Stanko Popović (34) iz sela Ševarice, pored Šapca. On je vredan, romantičan i druželjubiv. Naporno radi na velikom, porodičnom imanju, ali pronalazi vremena za pisanje romantične poezije i kuvanje koje ga relaksira. Žudi za osobom sa kojom bi podelio umetnički život. Uvek je spreman za dobro društvo i romantične večere udvoje. Žena, da bi ga osvojila, mora da ima dobru dušu, jer to mu je najvažnije.
Florian-Demek

5. Florian Demek (34) iz Bajmoka, pored Subotice. Strastveni je uzgajivač bikova i veliki ljubitelj cveća, koje njegovom imanju daje romantičnu notu.
A da bi sve bilo potaman nedostaje samo vredna i simpatična žena. Ima realan pogled na život i čvrsto stoji sa obe noge na zemlji. Traži nekog s kim bi podelio i dobro i zlo.
Ervin-Fodor

6. Ervin Fodor (32) iz Bačkog Vinograda, pored Subotice.

Bavi se voćarstvom. I pored puno obaveza uvek ima vremena za prijatno opuštanje i uživanje u krugu prijatelja. Uvek je nasmejan i raspoložen.Voli žene koje su vredne i društvene.
Dusan-Jovic

7. Dušan Jović (40) iz sela Miloševac, pored Velike Plane. Odrastao je u hraniteljskoj porodici. Vrlo je emotivan, pravdoljubiv i uvek spreman za druženje.Bavi se poljoprivredom, a u kući, u kojoj trenutno živi sam ima mesta za vrednu i smernu ženu i nekoliko dece koju on toliko priželjkuje.
Slobodan-Cumurovic

8. Slobodan Ćumurović (32) iz čuvenog sela Veles, pored Guče koje je poznato, pored toga što u njemu živi Sloba, i po tome što je u tom selu sniman jedini srpski film o trubi.Sloba je, kako on za sebe voli da kaže, pravi čobanin, s obzirom na to da je strastveni uzgajivač ovaca. Pored toga, bavi se proizvodnjom krompira i malina, a uvek ima vremena za dobru partiju tenisa koji rekreativno igra. Žena, da bi ga osvojila, treba da je lepa, komunikativna i da voli selo, pošto ga on nikada ne bi napustio.
Mihajlo-Bojanovic

9. Mihajlo Bojanović (42) iz sela Kušići, sa planine Javor, pored Gornjeg Milanovca. U divnoj, skoro netaknutoj prirodi, Mihajlo se bavi stočarstvom, uzgajanjem ovaca i bikova. Komunikativan, simpatičan i izrazito društven, nada se sličnoj ženi i velikoj porodici.Parola koje se Mihajlo u životu pridržava je - rad, druženje, rad, druženje i tako u krug.Zlatko-Markovinovic

10. Zlatko Markovinović (44) iz sela Buđanovci, pored Rume.Radi kao urednik poljoprivredne rubrike na televiziji Srem, bavi se porodičnim imanjem i uzgajanjem cveća koje uz njegove zlatne ruke izgleda tako bajkovito i romantično. Da bi idilična slika bila kompletna nedostaje mu samo lepa, vredna, simpatična žena, spremna da sa njim živi na selu, na divnom porodičnom imanju.

2 Re: Domaćine, oženi se! taj Uto 02 Avg 2011, 10:03

Maja-_-


Pišeš svoju web novelu
Pišeš svoju web novelu
omg

The author of this message was banned from the forum - See the message

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu