Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Christopher Uckerman

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 5]

1 Christopher Uckerman taj Sre 01 Dec 2010, 20:56

Nadie como yo ^^

avatar
Uživaš uz latino muziku
Uživaš uz latino muziku
Puno ime: Christopher Alexander Luis Casillas Von Uckermann
Datum i mesto rođenja: 21.10.1986 Mexico City, Mexico
Horoskopski znak: Vaga
Visina: 179cm

Christopher je meksički pevač, tekstopisac i glumac. Svetksu slavu stekao je glumeći u seriji "Rebelde" i u bendu RBD koja je povezana sa serijom.
Otac mu e meksikanac, a majka Šveđanka. Sa samo 2 godine započeo je svoju glumačku karijeru snimajući reklame.
U bendu RBD snimio je 9 albuma, na Španskom, Portugalskom i Engleskom. kao bend uspeli su da prodaju 15 miliona albuma. Usker je kompozitor pesme "Sueles volver" za album "Empezar desde cero"
15. avgusta 2008. Članovi RBD-a odlučili su da se rastanu i krenuli su na svoju poslednju, oproštajnu turneju "Gira Del Adios World", koja se završila početkom 2009.
Christopher voli skateboarding i pobedio je u mnogim nacionalnim takmučenjima.
Imao je kratku romansu sa koleginicom iz benda - Anahi za vreme snimanja serije "Rebelde", ali su se rastali nakon 8 meseci.
Takođe bio je u vezi sa Dulce Mariom.
Omiljene stvari:
Glumac: James Dean
Grad: Stokholm
sport: skejting
istorijska ličnost: Elvis Presley
životinja: Morski pas
hrana: Pizza

Telenovele

El diario de Daniela (1999) -Christopher
¡Amigos X Siempre! (2000) -Santiago del Valle
Aventuras En El Tiempo (2001) - Ángel del Huerto
Amy, la niña de la mochila azul (2004) - Ronaldo.
Rebelde (2004–2006) - Diego Bustamante
Lola Erase Una Vez(2007) - sebe
RBD: La Familia (2007) - Ucker
Verano de Amor (2009) - glumeo je samog sebe

Solo diskografija:
Studio album:
2010: TBA

Singlovi:
2010: Sinfonía (music video)
2011: Apaga La Máquina
2011: Right Now
2012: Million Dollar Man
2013: Sueño Surreal

Turneje:
2009: El Movimiento (Pocket Show)
2010: ShowCase Kdabra (world tour series "Kdabra")
2011: Somos World Tour 2011

Nagrade: kategorija
1997 El Águila Dorada Trayectoria
2002 Televisa Niños Trayectoria
2009 Premios People en Español Mejor artista o grupo nuevo
2009. Ušao u 50 najlepših u People en Español.

2 Re: Christopher Uckerman taj Pet 03 Dec 2010, 16:12

Nadie como yo ^^

avatar
Uživaš uz latino muziku
Uživaš uz latino muziku
Simpatican je,dobro glumi....

3 Re: Christopher Uckerman taj Pon 20 Dec 2010, 20:27

*So Different*

avatar
Istražuješ arhivu telenovela
Istražuješ arhivu telenovela
Ok, super glumi.

4 Re: Christopher Uckerman taj Sub 15 Jan 2011, 00:43

**Dora**

avatar
Redovno čitaš latino novosti
Redovno čitaš latino novosti
omiljeni, opsjednuta sa njim otkad sam prvi put gledala rebelde, tako mi je poseban, skrozz, obožavam njega, mislim da sam zaljubljena XD

5 Re: Christopher Uckerman taj Pet 25 Feb 2011, 14:38

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
Ne volim

6 Re: Christopher Uckerman taj Uto 29 Mar 2011, 17:24

milic@

avatar
Istaknuti član
Istaknuti član
Solidan...nista posebno!

7 Re: Christopher Uckerman taj Čet 07 Apr 2011, 17:17

yasmin


Pogledao/la si prvu telenovelu
Pogledao/la si prvu telenovelu
u Rebelde je ostvario zivotnu ulogu, tamo je bio skroz simpa.

8 Re: Christopher Uckerman taj Uto 19 Apr 2011, 01:26

Africa

avatar
Pogledao/la si prvu epizodu telenovele
Pogledao/la si prvu epizodu telenovele
Simpatican je,bas sam ga zavolela u rebelde

9 Re: Christopher Uckerman taj Ned 12 Jun 2011, 12:11

Miaa_____♥


Istaknuti član
Istaknuti član
Nekako mi je dosadan,ne glumi mi bas nesto a i ne izgleda divno... Ne volim :S

10 Re: Christopher Uckerman taj Ned 12 Jun 2011, 12:14

LatinoFan

avatar
Elitni član foruma
Elitni član foruma
ISTO tako

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 5]

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu