Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Uto 22 Jul 2014, 13:50

Lazar_

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]

Priča o lepim sestrama koje dele žudnju za istim muškarcem osvojila je milionski auditorijum.

Dve potpuno različite sestre i jedan šarmantan muškarac glavni su protagonisti ove uzbudljive serije. Oni su Jusuf, Hava i Toprak, a priča koju ispredaju uvlači nas u ljubavni trougao.
Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne porodice Handžioglu, atraktivnom lomiocu ženskih srca Jusufu i dve prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka deteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničko, osim nesvakidašnje lepote i muškarca kojeg obe žele – zgodnog i imućnog naslednika porodice Handžioglu.

Jusuf (Murat Unalmiš) je bogat, uspešan, markantan, vredan i snažan. On je najstariji sin u familiji i vodi porodične poslove. Kao imućan i zgodan na meti je brojnih žena koje žele da mu postanu supruge, ali Jusuf želi da oženi onu koju istinski voli.
Životi porodice Handžioglu iz temelja se menjaju kad majka Jusufovog vanbračnog deteta premine i on postane jedina osoba koja će o njemu brinuti. Jusufova majka Hamet (Isil Jucesoj) pronalazi dojilju koja će se brinuti o njenom unuku. S obzirom na to da je Toprak (Selen Sojder) izgubila dete, ona postaje Hametin izbor za brigu o njenom unuku. Iako Toprak ispočetka ne želi da brine o drugom detetu, ipak s vremenom pristaje da ostane u porodici Handžioglu. Njena starija sestra Hava (Birdže Akalaj), kako bi pomogla sestri u novoj ulozi, takođe dolazi da živi kod Handžiogluovih. Međutim, Hava je opčinjena njihovim bogatstvom, pa će svim silama pokušati da zavede Jusufa. Kako bi ga privukla, Hava ne preza ni pred čim, a često koristi i svoju sestru samo kako bi mu se što više približila i svidela. Jusuf se nalazi između dve prekrasne sestre, jedne koja je toliko draga i nevina i jedne koja mu je izuzetno privlačna.

Hoće li Hava uspeti da zavede Jusufa i postane njegova supruga? Hoće li Jusuf prepoznati njene skrivene namere? Kako će se postaviti Toprak kada shvati šta njena sestra smera? Odgovore na ova pitanja kao i na mnoga druga otkriće nam uzbudljivi nastavci nove turske romantične dramske serije “Ljubav, vera, nada”.

Ova turska serija snimljena 2010. godine puna je zanimljivih i napetih odnosa i neverovatnih događaja. Ono što posebno pleni u seriji je mesto na kojem je snimana. Atraktivan glumac Murat Unalmis, koji u seriji glumi Jusufa odrastao je u Kajseriiju, koji se nalazi u blizini Kapadokije u kojoj se serija snima, pa je od detinjstva često odlazio tamo. Smatra da je Kapadokija jedno od najlepših turističkih destinacija u Turskoj:
- Kapadokija je prekrasno mesto. U detinjstvu sam dolazio ovamo s majkom i ocem. Sada sam ovde kako bih radio i osetio sam jednu zaista drugačiju energiju –rekao je glumac tokom snimanja serije. I glumice Selen Soyder( Toprak) i Birce Akalay(Hava), zaljubile su se u Kapadokiju. Rekle su da su tamo pronašle mir i spokoj.

U glavnim ulogama: Murata Unalmiša u ulozi Jusufa, Birdže Akalaj u ulozi Have i Selen Sojder u ulozi Toprak[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu