Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Sre 23 Jul 2014, 06:52

Lazar_

avatar
Administrator
Administrator
Mentir para Vivir
- Život u laži -

[You must be registered and logged in to see this image.]

Žanr: Drama
Godina: 2013.
Zemlja: Meksiko
Broj epizoda: 102
Emitovana u Srbiji: Ne

SINOPSIS

Priča počinje u Kolumbiji.

Orijana Kalaharis srećno je udata za Hose Luisa sa kojim ima ćerku Alinu. Njena porodična idila biva prekinuta kada joj Hose, zaposlen na carini, jednog dana prizna da ih policija traži zbog njegovih krijumčarskih poslova, od kojih je zaradu uplaćivao na račun otvoren na njeno ime. Nemajući izbora Orijana sa Alinom beži u Meksiko i smešta se u malenom hotelu u San Karlosu, koji vodi njena drugarica Rakel sa saradnicom Lusinom.

Među gostima hotela nalazi se don Gabrijel Sančez, Lusinin dugogodišnji prijatelj, jedan od suvlasnika fabrike za proizvodnju tkanine u Ermosilju. Kada je ostao udovac, Gabrijel se oženio mladom i ambicioznom Lilom, sa kojom živi i njen proračunati brat Berto. Gabrijelov sin, Rikardo radi kao inženjer u fabrici čija je vlasnica Paloma Aresti, milionerka koja godinama traga za svojom unukom kako bi joj ostavila svoje bogatstvo.

Jedno mirno popodne na plaži prekinuće pucanj. Gabrijel pada mrtav, a Orijana zatiče malenu Alinu sa pištoljem u rukama. Lusina preuzima stvari u svoje ruke, i šalje Orijanu i Alinu u Gvajmas. Kada Rikardo dođe da preuzme telo svog oca i istraži šta se krije iza ubistva, saznaje da je za ubistvo osumnjičena mlada žena u pratnji ćerke.

U tom periodu u hotel dolazi Ines Valdivija, usamljena i nesrećna devojka koja pati od bolesti zavisti. Jednog jutra more izbacuje njeno beživotno telo. Lusina koristi ovu situaciju i priprema Orijani dokumenta kako bi mogla da preuzme lažni identitet nesrećno stradale devojke, i na taj način okonča bekstvo zbog ubistva don Gabrijela. Nemajući izbora, Orijana prihvata Lusininu ideju. Njen život dobija još jedan preokret kada joj iz Kolumbije jave, da je Hose Luis poginuo u pucnjavi sa policijom.

Posle nekoliko nedelja u hotel dolazi detektiv koga je unajmila Paloma da pronađe njenu unuku Ines. Lusina mu daje informacije o Orijaninoj sobi, kako bi DNK mogla da potvrdi da je ona unuka g-đe Palome.

Konačno pronalazak Orijane, koja sada živi pod imenom Ines, rezultuje njenim odlaskom u Palominu vilu i predstavlja početak njenog novog života u laži. Tamo Orijana upoznaje Rikarda, Gabrijelovog sina i Palominog poslovnog partnera.

Itog trenutka rađa se privlačnost između Orijane i Rikarda, koja će naići na brojne prepreke. Njena prijateljica Rakel će se sada pretvoriti u najveću suparnicu zbog ljubavi koju gaji prema Rikardu, a situacija će se dodatno zakomplikovati kada Hose Luis, koji zapravo nije poginuo, dođe u Meksiko da bi povratio svoju porodicu.

GLAVNE ULOGE

Mayrin Villanueva / Oriana Caligaris de Falcon/Ines Valdivia
David Zepeda / Ricardo Sanchez Breton
Diego Olivera / Jose Luis Falcon/Francisco Castro
Cecilia Gabriela / Lucina Gonzalez
Altair Jarabo / Raquel Ledesma...[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu