Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Ned 27 Jul 2014, 18:54

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
De que te Quiero, te Quiero
- Da te volim, volim te -

[You must be registered and logged in to see this image.]

Žanr: Drama, komedija
Godina: 2013/14.
Zemlja: Meksiko
Broj epizoda: 187
Emitovana u Srbiji: Ne

SINOPSIS

Mlada Natalija uzima prezime svoje usvojiteljke, koja je pronalazi napuštenu odmah po rođenju na vratima jedne crkve, i odgaja uz pomoć lokalnog sveštenika.

Njena prava majka ćerka je bogatog i sebičnog veleposednika. Daleko od svoje kćerke, u velikom gradu, ona postaje alkoholičarka jer ju je izgubila odmah po rođenju, a ne zna da je onaj ko je do toga doveo mnogo bliže nego što ona misli.

Njen otac veliki je tiranin i zapovednik u tuđim životima.

Njegov sin, koji je umro u nesreći zajedno sa majkom, ostavio je iza sebe dvojicu sinova blizanaca, identičnih izgledom, ali dijametralno suprotnih po karakteru: dok je Dijego ozbiljan i uredan mladić, Rodrigo je vetropir.

Negde s početka, Dijego i Natalija se upoznaju i započinju romansu, što Rodrigo sabotira, a Natalija čak ni ne zna da on postoji. Glumeći svog brata Dijega, Rodrigo pokušava silovati Nataliju, ali ga u tome sprečava jedan ribar koji je zaljubljen u ovu devojku. Nakon velike borbe, Rodrigo je povređen i pada u komu.

Prolaze 2 godine. Natalija živi sa pomajkom i njene četvoro dece u Meksiko Sitiju. Dijego je u nesrećnom braku sa ženom koja ga je oduvek volela, i vodi dedinu fabriku tekstila. Jednom, pukim slučajem, dolazi do ponovnog susreta Natalije i Dijega, i za kratko vreme sudbina ih ponovo zbližava.

Uprkos svemu, kad Natalija i Dijego pomisle da će napokon biti srećni, dogodi se nešto neočekivano što će im svima promeniti živote. Vrlo spontano, Rodrigo ponovo ulazi u Natalijin život, sa jedinom namerom da se osveti ženi koju smatra krivom za svoju nesreću i da se domogne privilegovanog položaja koji ima njegov brat.

Tada Natalija postaje žrtva raznih spletki, ali će morati da pobedi sve zapreke da bi ostvarila ljubav koju je zacrtala u svojim snovima.

U GLAVNIM ULOGAMA

Livia Brito / Natalia Garcia Pabuena
Juan Diego Covarrubias / Diego Caceres/Rodrigo Caceres...

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu