Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Ned 27 Jul 2014, 20:24

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
[You must be registered and logged in to see this image.]


Radnja:

Mauro Montesinos vlasnik je farme kafe "Raj", imovine koju je nasledio od svoje pokojne supruge Elene Karmone, sa kojom ima ćerku Hilijanu. Vremenom, Mauro se zaljubljuje u Florensiju Martinez vlasnicu zemlje koja se graniči sa njegovom, iako je njihova ljubav ne moguća, Mauro i Florensija se prepuštaju strastima. Kasnije Mauro saznaje da njegova prijateljica Lukresija, očekuje njegove dete, što ga primorava da se oženi njome i zaboravi Florensiju. Oni se venčavajju, i dobijaju četvoro dece, iako nisu srećni jedno pored drugog i ne vole se. Florensija se udaje, i dobija ćerku Amaju sa Davidom, upravnikom "Raja“. U vihoru nesreće i nesporazuma, Florensija i David iznenada umiru, ostavljajući Amaju bespomoćnu.
Prolaze 30 godina od Maurove i Florensijine prošlosti, i Mauro će ponovo osetiti čari zabranjene ljubavi kada sazna da se njegov sin Maks zaljubio u kćerku njegove najveće ljubavi, iako je ona udata i ima ćerku, a on je na korak do venčanja sa Konstansom. Iznenađen svojim saznanjem, Mauro se nada da je Florensija živa i pomaže Amaji oko dugova koje je nasledila od roditelja. Sesar, najstariji Maurov sin biće najveća prepreka Maksove i Amajine sreće, Lukresija ga podržava u nameri da ih rastavi i dobije Amaju samo sa sebe, što će izazvati ogroman rivalitet između dvoje braće. Kada bude saznala da Lukresija i Mauro mogu biti umešani u smrt njenih roditelja, kako bi nasledili njenu zamlju Amaja zaboravlja ljubav koju oseća i počinje svetiti se porodici Montesinos.
Amaja i Maksimilijano će morati suočiti se sa brojnim preprekama, željom za osvetom ali pre svega sa prošlošću njihovoih roditelja koja je zauvek obeležila njihove živote.

Uloge:
Karime Lozano - Amaja/Florensija
Kristijan de la Fuente - Maksimilijano
Flavio Medina - Sesar

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu