Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Ned 27 Jul 2014, 23:16

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
Hasta el Fin del Mundo
- Do kraja sveta -

[You must be registered and logged in to see this image.]

Žanr: Drama
Godina: 2014/15.
Zemlja: Meksiko
Broj epizoda: 192
Emitovana u Srbiji: Ne

SINOPSIS

Sofija Ripol - lepa, inteligentna i odlučna žena - generalna je direktorka porodične fabrike slatkiša i starija sestra Alekse i Danijele Ripol. Nakon što joj je preminuo otac, preuzela je na sebe rukovođenje kompanije. Naime, njena majka Greta odbila je da bude na čelu firme i posvetila se drugim stvarima.

Sa druge strane, Salvador Kruz je jednostavan, plemenit i simpatičan čovek, mehaničar i vozač trkačih automobila. Nakon što zbog sabotaže izgubi u važnoj trci, njegovi snovi su uništeni. Zbog toga je prinuđen da pronađe novi posao i postaje Sofijin šofer. Među njima se odmah rađa privlačnost, a ljubav koja ih vreba iz prikrajka suočiće se sa brojnim preprekama. Pre svega, tu je Sofijin dečko, ambiciozni i proračunati Patrisio Iturbide, koji čini sve da fabrika porodice Ripol propadne. Silvana Blanko, koja se predstavlja kao Sofijina najbolja prijateljica, njegova je ljubavnica i gaji mržnju prema porodici Ripol, zbog jednog događaja iz prošlosti koji je obeležio njen život. Dok se prefinjena bogatašica i skromni vozač budu borili za ljubav, u Meksiko će se iz Španije vratiti Aleksa. Hirovita devojka koju je majka razmazila uverila je porodicu da u Evropi ima uspešnu filmsku karijeru, ali se zapravo vratila u rodnu zemlju zbog finansijskih problema. Kada stigne u meksičku prestonicu, sačekaće je Salvadorov prijatelj Armando Romero, koji će postati njen vozač, ali i probuditi u njoj najčistija osećanja. Međutim, njihova ljubav svako malo nailazi na zamke, koje pre svega postavlja Armandova ljubomorna partnerka Irma. Sofijina i Aleksina mlađa sestra Danijela devojka je koja unosi radost u porodični dom. Kada u tržnom centru upozna Lukasa Kavasosa, na njena vrata pokucaće ljubav. Koliko je spontan i simpatičan, toliko je teško razumeti ga - nakon što ga je majka napustila, o njemu se stara Migelina, kuvarica u vili Ripolovih. Da bi joj pomogao, on se upliće u probleme delinkventske radnje.

U potrazi za ljubavlju, sestre Ripol imaće saveznika i savetnika u majodromu Fausu Ranhelu, koji je svoj život posvetio njihovoj porodici. Ipak, njihov, a posebno Sofijin naizgled srećan život mogla bi da promeni Gretina tajna iz daleke prošlosti, koja stavlja na kocku porodičnu idilu.

U GLAVNIM ULOGAMA

David Zepeda / Salvador "Chava" Cruz Sanchez [You must be registered and logged in to see this link.]
Marjorie de Sousa / Sofia Ripoll Bandy/Sofia Fernandez Bandy
Pedro Fernandez / Salvador "Chava" Cruz Sanchez [You must be registered and logged in to see this link.]
Claudia Alvarez / Alexa Ripoll Bandy
Diego Olivera / Armando Romero...[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu