Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sadržaj epizoda

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 7]

11 Re: Sadržaj epizoda taj Sub 23 Avg 2014, 11:13

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
22. avgust 2014.

Gospođa Hamijet dopušta Jigitu da joj ispriča ono šta zna o načelniku sreza i ostaje zapanjena detaljima koje joj on predočava u vezi njegove bivše žene. Hava se doteruje za večernji izlaz sa Jusufom uverena da će je zaprositi. U restoranu, gde je trebalo da je sačeka Jusuf saznaje da je on čeka u sobi. Posle kratkog premišljanja, Hava kreće u sobu Hadžioglua. Sitki polaže sve nade u svoju majku koju šalje kod Hamijet da je nagovori da se Toprak vrati kući.


Izvor: PRVA TV

12 Re: Sadržaj epizoda taj Pon 25 Avg 2014, 10:49

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
25. avgust 2014.


Sultan prekoreva Havu što se arogantno ponela prema Jusufu i predlaže joj da se spusti na zemlju. Hava se zaklinje tetki da će joj Jusuf ovaj ispad skupo platiti i moli je da posreduje u njihovom pomirenju tako što će da ispita šta Jusuf misli o njoj. Plakati za političku kampanju su odštampani i Mehmet likuje što će već narednog dana Jusuf biti šokiran kada ih vidi u gradu. Jigit je smislio kako da odvoji ljubav svog života od načelnika sreza.


Izvor: PRVA TV

13 Re: Sadržaj epizoda taj Uto 26 Avg 2014, 10:41

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
26. avgust 2014.

Jusuf počinje da se poigrava sa Havom. Šalje joj novi, još intimniji i lepši poklon, međutim kako je dogovor da ne prima poklone od Jusufa, Hava ga se teška srca odriče. Dok krojačica obleće oko Munevar u pokušaju da pronađu haljinu u kojoj će blistati na veridbi, Jigit posećuje svog prijatelja iz suda i moli ga da se raspita o detaljima smrti načelnikove žene. Uprkos molbama, Toprak je prinuđena da se vrati kod Sitkija, koji već prve noći pokazuje svoje pravo lice.

Izvor: PRVA TV

14 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 27 Avg 2014, 09:44

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
27. avgust 2014.

Dok se Munevar priprema za veridbu, Jigit dolazi do dokumentacije u vezi smrti bivše žene načelnika sreza. Džunejt privodi u zatvor Remzija i zahteva da blagoslovi njegovu I Havinu ljubav tako što će im lično staviti prstenje na ruke. Jusuf je razočaran što se Hava jeftino prodala, a ona shvata da je napravila veliku grešku koju još može da ispravi.

Izvor: PRVA TV

15 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 28 Avg 2014, 10:43

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
28. avgust 2014.

Mehmet želi da izvuče što više informacija od Have, ali ona ima prave odgovore za pohlepnog Jusufovog brata. Njihov neprijatan razgovor prekida Jusuf koji ulazi u sobu i pokazuje da je iznenađen što ih zatiče zajedno. Dok se Mehmet pravda, Hava je preplašena Jusufovom reakcijom. Munevar se nada da će se nešto preokrenuti u poslednji čas i da će na kraju biti Jigitova žena, dok na drugoj strani Jigit pokušava da sa jakim argumentima uveri gospođu Hamijet da ne daje ćerku ubici u ruke.

Izvor: PRVA TV

16 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 29 Avg 2014, 10:07

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
29. avgust 2014.

Veridba načelnika sreza I Munevar je završena i obe porodice mogu da odahnu. Hava i Jusuf nastavljaju svoju ljubavnu priču tamo gde su se zaustavili i on joj zakazuje novi sastanik. Havino raspoloženje kvari povratak kući jer zatiče polupana stakla. Za to vreme Toprak tuguje zbog Sitkijevog incidenta, dok on proklinje svoju sudbinu i zaklinje se da će Toprak biti njegova ili je više neće biti.

Izvor: PRVA TV

17 Re: Sadržaj epizoda taj Uto 02 Sep 2014, 13:58

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
2. septembar 2014. godine


Sultan nastoji da ubedi Toprak da Jusuf prema njoj gaji posebna osećanja. Iako je malo zbunjena, Toprak se pomisao da se sviđa Jusufu veoma dopada. Hava sačekuje svog dragog koji je odvodi u vikendicu. Pre nego što se potpuno prepusti Jusufu, Hava želi da zna da li će se venčati, ali Jusuf nema jasan odgovor. Toprak saznaje od oca da je Sitki dolazio u njihovu kuću i da je pravio problem I odlučuje da se sastane sa “očajnikom” koji na sastanak polazi sa nožem. Kazna za onu koja ga više ne želi je spremna.

18 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 04 Sep 2014, 15:29

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
4. septembar 2014.


Toprak je i dalje u teškom stanju. U san joj dolaze slike njenog muža Jusufa i njihove dece. Kad otvori oči, on je tu pored nje. Džunejt je besan što Hava ne odgovara na njegove pozive, i javlja se Remziju. Ponavlja svoju pretnju da će ga poslati u zatvor ako ne bude pristao da veri njega i Havu. Jusuf dolazi u sukob sa majkom koja insistira da se pronađe pouzdana žena da čuva Ruzgara i da se Toprak otpusti.

19 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 05 Sep 2014, 13:55

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
5. septembar 2014.


Znajući da Toprak nedostaje Ruzgar, Jusuf joj u bolnicu donosi bebino odelce. Njegov dolazak Hava prati ispod oka, praveći se da spava. Pošto Toprak brinu tračevi koji kruže gradom o njoj i Jusufu, sestra je razuverava da ne treba uopšte da razmišlja o bilo kakvoj vezi sa gospodinom jer je to nerealno. Munevar I Jusuf sa malim Ruzgarom posećuju tetku. Kada čuje da je Havina želja da je Jusuf oženi, tetka mu predlaže da veri devojku.

20 Re: Sadržaj epizoda taj Pon 08 Sep 2014, 09:34

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
8. septembar 2014.

Topli pogledi koje razmenjuju Toprak i Jusuf podgrevaju Havinu ljubomoru hraneći njenu sumnju da se nešto zaista dešava između njih dvoje. Jusuf poziva Havu na sastanak jer želi da joj saopšti važnu odluku koju je doneo. Kupuje verenički prsten i stiže u restoran. Hava prekoreva sestru zbog sramnog ponašanja. Zamera joj da ne razmišlja o tračevima koji su je umalo koštali glave nego misli o Jusufu, i zato Hava insistira da dobije od sestre odgovor da li je zaljubljena u Jusufa.

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 7]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu