Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sadržaj epizoda

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 7]

21 Re: Sadržaj epizoda taj Uto 09 Sep 2014, 09:54

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
9. septembar 2014.


Hava je preplašena jer ne zna koliko je Mehmet upoznat sa incidentom koji je sama iscenirala. Čak ni otac kojem odlazi da se požali ne može da je uteši. Majka otkriva da su Jusuf i Munevar odlazili kod tetke i to je ljuti, mada će se još više razbesneti kada od Sultan sazna da će se sa Toprak, čijem povratku se uopšte ne raduje, u kuću useliti I Hava.

22 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 10 Sep 2014, 09:42

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
10. septembar 2014.


Toprak se zajedno sa Havom vraća u dom Hadžioglu. Njenoj sreći nema kraja jer je ponovo sa malim Ruzgarom. Majka se žali Munever da je Jusuf kupio verenički prsten, a da ne znaju kojoj devojci ga je namenio i moli ćerku da ga izokola ispita. I Hava se raduje što se odnosi između nje i Jusufa poboljšavaju i što je on je on poziva u bioskop. Ipak, strepnja da Jusufov brat Mehmet zna njenu tajnu je deprimira posebno što on nastavlja da joj se obraća u aluzijama.

23 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 11 Sep 2014, 09:27

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
11. septembar 2014.


Umesto da se raduje, Hava pada u očajanje. Jusuf je besan zbog Havinog ponašanja i zato odlazi prvi bar da se napije. Hava namerava da se spakuje i da napusti kuću, ali Toprakino zdravstveno stanje se pogoršava. Tetka je iznenađenja razvojem događaja, a gospođa Hamijet sumnjičava i institira da se Jusuf što pre vrati kući I provede veče sa porodicom.

24 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 12 Sep 2014, 09:54

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
12. septembar 2014.


Tetka insistira da joj Hava kaže zašto je odbila Jusufov prsten. Iako joj srce puca dok gleda Jusufa koji se snužden vraća kući u ranim jutarnjim satima, Hava ne podleže iskušenju da mu se približi. On odlučuje da se udalji od kuće na nekoliko dana, a i ona namerava da napusti kuću koja ga podseća na njega. Toprak čuje da je Jusufa odbila devojka koju je zaprosio i prekoreva sebe što gaji osećanja prema njemu.

25 Re: Sadržaj epizoda taj Ned 14 Sep 2014, 10:58

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
15. septembar 2014.


Hava se vraća kući. Majka je iznenađena njenim povratkom, ali Hava ne želi ništa da joj kaže. Preplašen Sultaninom pretnjom, Remzi moli ćerku da se izvini Jusufu i postane njegova žena. Mehmet pronalazi čoveka koji će preuzeti Džunejtovu krivicu, ali mu istovremeno i preti da nikome ne odaje da mu je pomogao. Majka poverava Munevar da Hava nije devojka koja je odbila Jusufa jer bi ona sigurno pristala na brak da ju je on zaprosio.

26 Re: Sadržaj epizoda taj Pon 15 Sep 2014, 12:54

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
16. septembar 2014.


Hava se vraća kući. Majka je iznenađena njenim povratkom, ali Hava ne želi ništa da joj kaže. PreplašenSultaninom pretnjom, Remzi moli ćerku da se izvini Jusufu i postane njegova žena. Mehmet pronalazi čoveka koji će preuzeti Džunejtovu krivicu, ali mu istovremeno i preti da nikome ne odaje da mu je pomogao. Majka poverava Munevar da Hava nije devojka koja je odbila Jusufa jer bi ona sigurno pristala na brak da ju je on zaprosio.

27 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 19 Sep 2014, 13:44

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
19. septembar 2014.


Toprak se divno provodi sa malim Ruzgarom i Jusufom u njegovoj vikendici. Kada se javi telefonom Havi da joj kaže koliko im je lepo, to će za srce koje krvari biti dodatni udarac. Očajna Hava donosi odluku da prihvatiDžunejtov prsten. Otac je besan kada čuje ovu novost, ali shvata da je Hava pronašla dobar izlaz iz komplikovane situacije. Načelnik sreza odvodi Munever u restoran i direktno je pita da li je imala dečka.

28 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 24 Sep 2014, 14:40

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
22. septembar 2014.


Saznanje da je Jusuf zaljubljen u njenu sestru i da je ona tajanstvena devojka koja je odbila veridbu, pogađa Toprak. Dok pakuje stvari prebire po glavi slike koje su mogle da joj ukažu da su Hava i Jusuf u vezi. Na drugoj strani grada, Hava se oprašta od majke i priznaje joj da nema snage da se javi Toprak. Iako Ujgar najavljuje Munevar da će Jigit platiti to što zabada nos u tuđe probleme, Munevar ga moli da ništa ne preduzima.

29 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 24 Sep 2014, 14:41

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
23. septembar 2014.


Hava stiže u Istanbul. I dok je stic i male sestrice dočekuju otvorena srca, strina je uzdržana i zahteva od Have da sama sebe služi. Munever se sastaje sa Jigitom i on je moli da odustane od venčanja sa Ujgarom pošto je iza njega mračna prošlost. Sultan nastavlja da ubeđuje Toprak da je suđena Jusufu I da zaboravi na Havu jer ona nije ni mogla da bude pravi izbor za Jusufovu suprugu.

30 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 24 Sep 2014, 14:41

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
24. septembar 2014.


Jusuf saznaje od Toprak da je Hava otišla u Istanbul da bi pobegla od ljubavi koju oseća prema njemu. Ona mu daje i njenu trenutnu adresu i to je zaljubljenog momka dovoljno da iz istih stopa krene u veliki grad. Ujgar je video da su se sastali Munevar i Jigit i spreman je na osvetu.

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 7]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu