Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sadržaj epizoda

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 4 od 7]

31 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 25 Sep 2014, 18:29

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
25. septembar 2014.


Munever saopštava budućem vereniku da neće da se uda za njega. On besni i preti joj da će njenog bivšeg momka Jigita baciti sa litice. Jigita nalaze prebijenog u nekoj uličici i zovu policiju, a majci Sultani javljaju da joj je sin u bolnici nakon što je tako brutalno pretučen. Hava je pristala da se uda za Jusufa i ostaće u Istanbulu, kako bi joj on pokazao čari grada, pre nego što se vrate kući da saopšte roditeljima da će da se uzmu. Toprakod nervoze, zato što je shvatila da je njena sestra zbog nje odbila Jusufa i udaju, gubi mleko, pa to krije, jer hrani Jusufovog sina kao surogat majka.

32 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 26 Sep 2014, 17:57

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
26. septembar 2014.


Munever razgovara sa majkom i laže je da nije rekla vereniku da otkazuje veridbu, na šta majka diže frku oko toga i požuruje je da reši to. Za to vreme, Hava i Jusuf se provode u Istanbulu, idu na večere, obilaze znamenitosti i Hava odlazi kod strica i govori mu da se vraća u rodni grad. Hamijet saznaje od služavki da je Hava u Istanbulu, a Jusuf je otišao poslovno u isti grad za majčinu informaciju, pa se ona raspituje kod Mehmeda da li je to istina ili je otišao zbog devojke. Tužilac se raspituje da li je Jigita pretukao Uigar.

33 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 01 Okt 2014, 15:37

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
1. oktobar 2014.


Toprak je zbunjena kada čuje od Džunejta da su se on i Hava verili onog dana kada je ona krenula za Istanbul. Poštena sestra doživeće pravi šok kada u zatvoru sretne svog bivšeg muža koji neće propustiti priliku da napravi incident.  Jusufov otac nije oduševljen što će mu Hava biti snaja. Predlaže Jusufu da razgovara sa majkom, ali da mu prethodno dozvoli da i on sam porazgovara sa Hamijet kako bi je bar malo “smekšao”.

34 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 03 Okt 2014, 15:07

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
3. oktobar 2014.

Toprak ne želi da kaže Jusufu zašto je Hava otišla bez najave i savetuju mu da je potraži. Tetki priznaje da joj je bilo teško dok ju je sestra preklinjala da ne govori ništa Jusufu i da joj ne kvari sreću. Hamijet je zapanjena što nema neznanke koja je trebalo da dođe da joj poljubi ruku. Čitava situacija je zbunjuje I odlazi do Sultan kako bi razjasnila bar susret sa Havom.

35 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 16 Okt 2014, 15:25

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
Sadržaj epizode za četvrtak, 16. oktobar

Toprak predlaže gospođi Hamijet da Hava nastavi da čuva dete umesto nje, ali stara majka ne smatra da je to dobro rešenje. Znajući koliko Jigit pati zbog ljubavi prema Munevar, Hava mu obećava da će pričati sa Jusufom jer veruje da on razume šta znači voleti. Kod Mehmeta dolazi čovek koji treba da preuzme krivicu umesto Džunejta, a njihov poverljiv razgovor dopire i do Sultaninih ušiju. Havin otac ne odustaje od ideje da dobije od Jusufa lokal.

36 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 30 Okt 2014, 12:16

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
Ljubav, vera, nada – četvrtak, 30. oktobarĐunejt kritikuje Adila što mu ne dolazi u posetu u zatvor i interesuje ga kako je Hava reagovala na pismo. Đunejt mu priča kako je dolazio Havin otac i kako mu je on pozajmio pare. Adil je saznao da Hava treba da se veri za Jusufa. Hava vodi Jusufa u hotel da mu pokaže salu koju su iznajmili za venčanje i tamo se dogovaraju i zakupljuju prostoriju, a on se pita odakle njoj novac za to, jer ona ne želi po pola, već ceo iznos da plati. Sultanija zove Havu da je pita da li će da dođe po novac, a to je ustvari zamka, a Hamijet besni na Sultaniju da će ta veridba da se održi i da što pre mora to da se raskine.

37 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 14 Nov 2014, 13:24

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
Ljubav, vera, nada – petak, 14. novembar

Jusuf se pita kako je stekao neprijatelja koji je iskoristio situaciju da mu podmetne dete. Nakon što je čula Havin i Sultaninin razgovor, služavka Džemile je uznemirena i poverava Pinar da neće moći da izađe Jusufu pred oči ako mu ne kaže istinu da je rezultate DNK analize zamenila lično njegova verenica Hava. U kući su svi zbunjeni jer ne znaju kako da se ophode prema nedužnoj bebi pošto su saznali da nije Jusufov sin. Iako je završila u bolnici, Selma ne otriva Munevar istinu o svom stanju.

38 Re: Sadržaj epizoda taj Sre 26 Nov 2014, 14:11

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
Ljubav, vera, nada – sreda, 26. novembar

Prolazeći pored fotografske radnje, Džunejt ugleda slike sa Jusufove I Havine veridbe. Bes više ne može da iskontroliše pa razbija izlog radnje i počinje da gazi fotografije. Selma priznaje Jigitu da je abortirala I prebacuje mu da je čovek koji upropašćava žene jer kada im je najpotrebniji, on ih ostavlja na cedilu. Hava krišom odlazi da vidi kako izleda Bade, a kada upozna mladu, atraktivnu ženu s kojom Jusuf provodi svoj radni dan, izjeda je ljubomora.

39 Re: Sadržaj epizoda taj Čet 27 Nov 2014, 12:26

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
Sadržaj epizode za četvrtak, 27. novembar
Iako joj Jusuf neprekidno priča da je voli, Hava postaje sve ljubomornija na Bade. Mehmet poklonima i komplimentima pokušava da privuče Badinu pažnju, ali njoj je više stalo da bude u Jusufovom društvu. Bade odvodi Jusufa u supermarket kako bi mu na licu mesta pokazala šta planira da uradi sa njihovim budućim marketom, a u istu prodavnicu svraća i Hava.

40 Re: Sadržaj epizoda taj Pet 28 Nov 2014, 13:48

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
Ljubav, vera, nada – petak, 28. novembar

Hava pada u očaj kada spazi Jusufa i Bade u supermarketu. Priznaje majci da bi želela da postane poštena i da okaje sve svoje grehe. Po povratku kući, Jusuf na vratima zatiče Jigita. Iako su nekada bili odlični drugari, zbog onoga što je učinio njegovoj sestri, Jusuf gubi kontrolu i počinje da tuče Jigita. Sultan je bespomoćna I jedino što može jeste da po nalogu Hadžiogluovih izbaci svog sina jedinca iz kuće. Munevar je tužna zbog ovakvog razvoja događaja, a u srce je pogađa I nova poruka koju dobija od svoje bivše najbolje drugarice.

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 7]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu