Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Indija - ljubavna priča / Caminho das Índias

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Indija — ljubavna priča (port. Caminho das Índias) brazilska je telenovela, produkcijske kuće Rede Globo, snimana 2009.

[You must be registered and logged in to see this image.]

U Srbiji je prikazivana 2010. na televiziji B92.

Sinopsis:
Ljubav, razum, i ludilo. Verovanja i vrednosti koje razlikujemo između istoka i zapada, telenovela koja donosi mnoge kontraste. U centru priče je zabranjena ljubav između dve osobe različitog porekla. Maja je pametna, vesela, i radi kao službenik marketinške firme u Radžastanu i spada u tradicionalnu trgovinsku porodicu. Bahuan je studirao u SAD, gde je sarađivao sa američkom kompanijom, ali nikada nije zaboravio poniženja koja je morao da prođe kao dete, jer je „dalit“.

Maja je u uzrastu za brak i njeni roditelji, proizvođači parfema, Manu i Koči, već su u potrazi za savršenim čovekom. Kao i svaki Indijka, ona je uverena u izbor svojih roditelja. Dok ne upozna Bahuana. Pokrenuta uzbudljivim osećajima koje nikada do sad nije osetila, Maja je spremna da se suprotstavi svojoj porodici. Čak i kada istinu o njegovom poreklu izađe na svetlo, ona ga voli. Među obećanjima, rizicima, sastancima i nesporazumima, par planira budućnost zajedno u bilo kom trenutku, ne plašeći se sudbine ali će njihov put biti trnovit... Na putu njihove sreće stoji Radž, bogati i uvaženi biznismen, za koga Majini roditelji misle da je savršena prilika za nju.

Radž je srednji sin Opaša i Indire Anande. Opaš je bogati proizvođač koji sklapa ugovor između Majinog i Radževog venčanja, što im još više otežava stvari. On i Indira imaju još troje dece: Amitaba, Ravija i Šanti. Amitab je najstariji i u braku je sa ambicioznom Surjom, sa kojom ima ćerku Anušu. Ravi je najmlađi i on se zaljubljuje u Kamilu, lepu Brazilku. Kasnije će se venčati i živeće u Indiji, ali njihov brak dovodi sukobe istoka i zapada jer je Kamila druge veroispovesti. Šanti je jedina ćerka među decom i ona je sada spremna za brak i oduvek je bila učena da bude dobra supruga. Ali ona je želela nešto više. Slobodu da sama kreira svoj život i da sama odlučuje za koga će se udati. To će dovesti do sukoba u porodici Ananda.

Dok su Maja i Bahuan u ljubavi, Radž se u Brazilu provodi sa Dudom, prelepom Brazilkom, koja mu je ukrala srce. Oni ne mogu biti zajedno zbog njegovog ugovorenog braka sa Majom te njihova ljubav visi o koncu. Ona radi u estetskoj klinici koju drže Ilana i Kjara, dve različite i lepe žene. Ilana je udata za Cezar Motu, koji ne može da kontroliše njihovog delinkventskog sina Zeku, koji je vođa bande u lokalnoj gimnaziji. Kjara je uspešna poslovna žena koja mnogo voli da čita, jer u knjigama pronalazi spas od svega. Ona je Dudina najbolja prijateljica koja je uvek spremna da joj pomogne.

Drugi ključni element priče je porodica Kadore koja ima ogromno preduzeće. Vlasnik je ambiciozni Ramiro Kadore, koji je uvek u ratu sa svojim bratom Raulom, što mnogo povređuje njihovog oca i osnivača cele firme, gospodin Kadorea. Ramiro je u braku sa Melisom, koja je opsednuta svojim izgledom, statusom i položajem. Njihov život se okreće naglavačke kada saznaju da njihov sin Tarso, budući vlasnik Kadore carstva, boluje od šizofrenije. On se zaljubljuje u Tonju. Iako su u ljubavi, oni moraju da se suočavaju sa mnogim problemima, pre svega zbog njegove bolesti. Zbog svojih problema, Tarso ide na tretman kod dr Brauna, koji je zaljubljen u Sidinju, sekretaricu kompanije Kadore. Braun takođe radi sa Aidom, bivšom suprugom Sesara, koji ima dve ćerke, Kamilu i Leinju. Na početku priče je Kamila zaljubljena u Darija, ali onda se zaljubljuje u Ravija. Leinja želi da snimi film i uzela je Indiju kao svoj prvi dokumentarni film.

Priča se takođe bavi i problemima bračnog para Silvije i Raula Kadorea. Dugo su u braku i imaju ćerku Žuliju. Ali njihov život se dramatično promenio po dolasku Silvijine školske drugarice Ivon, koja svojim dolaskom želi da pomogne Siviji da prebrodi krizu u braku. Ali ona krije tajnu i napraviće pometnju u njihovim životima.[You must be registered and logged in to see this image.]

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this link.]Маја Мета Ананда
Родриго ЛомбардиРаџ Ананда
Марсијо ГарсијаБахуан Сандрани
Тања КаљилДуда
Дебора БлочСилвија Кадоре Кавинато
Клео ПиресСурја Ананда
Летисија СабатељаИвон Оливејра Магаљаес
Алешандре БоргесРаул Кадоре
Умберто Куња
Умберто МартинсРамиро Кадоре
Кристијане ТорлониМелиса Кадоре
[You must be registered and logged in to see this link.]Пуџа
Како КиоклерМурило Кавинато
[You must be registered and logged in to see this link.]Индира Ананда
Нивеа МаријаКочи Мета
Бруно ГаглиасоТарсо Кадоре
[You must be registered and logged in to see this link.]Тоња Кавинато Кадоре
Исис ВалвердеКамила Мота Гоуларт Ананда
Кајо БлатРави Ананда
Дира ПаешНормиња
Андерсон МуљерАбел Алмеида
Антонио КаљониСезар Гаљо Гоуларт
Ана Беатриз НогеријаИлана Гаљо Гоуларт
Дуда НаглеЗека
[You must be registered and logged in to see this link.]Кјара
Дантон МељоАмитаб Ананда
Рикардо ТозиКомал Мета
Андре ГонкалвесМутинеја Гопал[You must be registered and logged in to see this image.]

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
Nije lose, pratila sam kad uhvatim slucajno. Ima boljih sigurno, ali moglo se pratiti, svidja mi se lik glavne glumice posebno.

_Stefan

avatar
Administrator
Administrator
Glupost  disgust[You must be registered and logged in to see this image.]

llili

avatar
Pogledao/la si prvu telenovelu
Pogledao/la si prvu telenovelu
Nisam je redovno gledala ali mi je glavna glumica bozanstvenaa.  happy

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu