Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Caras e bocas / Lica i usta

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Caras e bocas / Lica i usta taj Ned 17 Avg 2014, 20:06

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Caras e Bocas (srp. Lica i usta) brazilska je telenovela, produkcijske kuće Rede Globo, snimana 2009.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Priča počinje mladalačkom romansom Dafne Bastos Konti, koju je podigao njen deda, milioner Žakes, i Gabrijela Batiste da Silve, koji je siromašan, ali srećan. Njih dvoje su zaljubljeni jedno u drugo i zajedno studiraju umetnost. Dok Gabrijel odlično slika, Dafnein san je da otvori sopstvenu umetničku galeriju. Međutim, Žakes je ubeđen da Gabrijel želi samo novac njegove unuke, pa uz pomoć svoje supruge Lee rastavlja mladi par. Gabrijel odlazi da studira u London, ne znajući da Dafne čeka njegovo dete. Starac se ne kaje zbog toga, a zahvaljujući Lei, pisma koja su Gabrijel i Dafne slali jedno drugom, vraćala su im se nazad.

Žakes se u međuvremenu rastaje od Lee, a Dafne rađa Bijanku. Gabrijelov otac umire i on se vraća u Brazil da preuzme brigu o porodičnom restorančiću. Prolazi petnaest godina, Dafne ima svoju umetničku galeriju, dok Gabrijel vodi restoran u siromašnom kraju. Ipak, uprkos godinama koje su prošle, njih dvoje nikada nisu zaboravili jedno drugo.

Tokom puta u Južnu Afriku Žakes umire zahvaljući Žudit, Leinoj ambicioznoj kćerki koja želi da bude na čelu firme Konti. Na čitanju milionerovog testamenta, otkriva se da budući predsednik kompanije mora da bude u braku. Žudit koja je udata za naivnog Pelópidasa preuzima to mesto, dok će Dafne morati da ostavi po strani svoj ponos i nađe muža, ne bi li osigurala svoju i kćerkinu budućnost.

Strahujući da bi mogla da izgubi bogatstvo, Bijanka odlučuje da ponovo spoji svoje roditelje, uz pomoć prijatelja Felipea, koji je zaljubljen u nju. Dafne i Gabrijel se ponovo sreću i shvataju da ih još veže velika ljubav. Istovremeno, Žudit čini sve da spreči Dafne da se uda i tako dospe na čelo ogromne kompanije svog dede...[You must be registered and logged in to see this image.]

2 Re: Caras e bocas / Lica i usta taj Ned 17 Avg 2014, 20:06

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Flavija AlesandraDafne Bastos Konti da Silva
Malvino SalvadorGabrijel Batista da Silva
Debora EvelinŽudit Silveira Lontra
Isabele DrumondBijanka
Henri KasteliVisente Foster
Ari FontouraŽakes Mikel Konti
Markos PaskimDenis Batista Azevedo
Ingrid ŽumaraesSimone
Elizabet SavalaSokoro
Sidni SampajoBenžamin Anraham Beni
Marija Klara GuejrosLilijana Lili Azevedo
Žizelmina ŽinleAmarislis de Fransesko
Ana Lusija ToreEster Abraham
Marija ZildaLea Silveira Lontra
Fulvio StefaniniFrederiko Foster
Fernanda MačadoLais
Seržio MaroneNik
Žulio Roča EdgarPereira
Kristina MutaleriZoraide Molinari
Otavijano KostaAdenor Kosme de Lima[You must be registered and logged in to see this image.]

3 Re: Caras e bocas / Lica i usta taj Uto 26 Avg 2014, 20:47

Lilly

avatar
Moderator
Moderator
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu