Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wanda D'Isidoro

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Wanda D'Isidoro taj Čet 21 Avg 2014, 16:27

_Stefan

avatar
Administrator
Administrator
[center]WANDA D'ISIDORO

[You must be registered and logged in to see this image.]

Puno ime: Wanda D'Isidoro
Datum rođenja: 20. oktobar 1977.
Mesto rođenja: Boston, SAD
Filmografija

Reina de corazones (2014) - Susana Santillana
Santa diabla (2013) - Bárbara Cano de Millán
El rostro de la venganza (2012) - Verónica Baeza
Grachi (2012) - Priscila
Una Maid en Manhattan (2011) - Catalina Lucero
El fantasma de Elena (2010) - Laura Luna
Que el cielo me explique (2010) - Elena Flores
Los misterios del amor (2009) - Vanessa García de Acosta
Te tengo en salsa (2006) - Beatrice Perroni
Amor a palos (2005)
Nunca te diré adiós (2005)
¡Qué buena se puso Lola! (2004) - Mary Poppins
Mujer con pantalones (2004) - Leticia Hewson
Pasión de Gavilanes (2003) - Paola López
Más que amor, frenesi (2001) - Virginia Fajardo de Lara
Hechizo de amor (2000) - Mabel Alcantara
Carita de ángel (2000-2001)- Larissa
Destino de mujer (1997-1998) - Thaís

2 Re: Wanda D'Isidoro taj Sub 23 Jul 2016, 14:12

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]



[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu