Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Jeanette Lehr

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Jeanette Lehr taj Čet 21 Avg 2014, 16:55

_Stefan

avatar
Administrator
Administrator
[center]JEANETTE LEHR

[You must be registered and logged in to see this image.]
Puno ime: Jeanette Lehr
Datum rođenja: 13. septembar 1959.
Mesto rođenja: Karakas, Venecuela

[size=18][u]Filmografija

Relaciones peligrosas (2012) - Teresa Vargas
Mi corazón insiste (2011) - María Etelvina Rengifo
Hunted by Night (2010) - María
Más sabe el diablo (2009-2010) - Graciela De Acero
La Viuda de Blanco (2006) - Profesora Judith Cuestas
El cuerpo del deseo (2005) - Gaetana Charry
Anita, no te rajes (2004-2005) - Carlota Aristízabal de Dupont
Amor descarado (2004) - Pastora Alicia Rubilar
Oro diablo (2000) - Zulema González
Carita Pintada (1999) - Pilar
Reina de corazones (1998) - Elsa
La Inolvidable (1996) - Dolorita Molinar
Santera (1994) - Ibelise

2 Re: Jeanette Lehr taj Sub 23 Jul 2016, 12:03

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]



[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu