Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Doble vida / Dvostruka igra

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Doble vida / Dvostruka igra taj Sub 23 Avg 2014, 10:29

Ordinary girl

avatar
Moderator
Moderator
[You must be registered and logged in to see this image.]

Dvostruka igra ([You must be registered and logged in to see this link.] Doble vida[You must be registered and logged in to see this link.] je [You must be registered and logged in to see this link.], produkcijske kuće Endemol Argentina, snimana [You must be registered and logged in to see this link.].
[You must be registered and logged in to see this link.] je prikazivana [You must be registered and logged in to see this link.]. na [You must be registered and logged in to see this link.].

Sinopsis
Pastor i Mauro, rođaci i prijatelji, upoznaju u Rio de Žaneiru Aleksa. Posle burne noći svoj trojici promeniće se život.
Pastor mora da se vrati u Buenos Ajres zbog smrti majke Silvije. Malo kasnije saznaje da je ubijena u jednoj mračnoj mafijaškoj igri, zbog koje svi članovi porodice postaju osumnjičeni.
Aleks i Mario će gledati na život kroz događaje od te noći i na svoje ljubavne priče.
Ženski deo u ovoj priči činiće: Violeta, Lurdes i Sabrina.
Violeta prolazi loše. Muž joj je u poslednjim danima života i živi oprezno sa svekrvom. Zbog nesporazuma na poslu ima problem sa nadređenima i na kraju završava na ulici. Uz pomoć jednog kontakta dolazi do Sabrine, fotografkinje umetničkog studija i prestižne „moderne dame“ koja upravlja važnom knjižicom sa profesionalcima iz visoke prostitucije. Violeta je zbunjena, ali nema druge nego da prihvati ponudu: odlučna je da ne ostane gladna i da može da plati dobru terapiju svom bolesnom mužu. Neočekivano, vraća joj se sestra sa puta iz Evrope na kojem je tražila sreću, a vratila se povređena i trudna.
Sa druge strane, otkrivaju se tajne klinike za plastičnu hirurgiju koju vodi Leonardo, jedan od najcenjenijih plastičnih hirurga u zemlji.
Ljubav, misterija, suspens, humor, porodične situacije i seks su teme koje čine ovu priču.

Uloge:
[You must be registered and logged in to see this link.] - Leonardo.
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pastor.
[You must be registered and logged in to see this link.] - Mauro.
[You must be registered and logged in to see this link.] - Álex.
[You must be registered and logged in to see this link.] - Violeta.
[You must be registered and logged in to see this link.] - Lourdes.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] - Sabrina.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu