Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Pon 24 Nov 2014, 16:57

_Stefan

avatar
Administrator
Administrator
La Sombra del Pasado
- Senka prošlosti -

[You must be registered and logged in to see this image.]

Žanr: Drama
Godina: 2014/15.
Zemlja: Meksiko
Broj epizoda: 138
Emitovana u Srbiji: Ne

SINOPSIS

U malom selu Santa Lusija žive dve veoma različite porodice, koje će biti uvučene u vrtlog strasti, bola i osvete. S jedne strane, tu je Severijano Mendosa sa svojom suprugom Kandelom Santanom. Oni su bogati i moćni ljudi, koji žive na hacijendi „Las Animas“ sa svojim sinom Krisstobalom. Sa druge strane, tu su Roberta i Rajmundo Alkoser i njihova ćerka Aldonsa. Ipak, ova porodica ne živi okružena luksuzom, što frustrira Robertu - ona nikako ne može da prevaziđe kompleks niže vrednosti, koji je prati kao senka. Ono što niko ne zna jeste da se Roberta u tajnosti viđa sa Severijanom. Ipak, Rajmundo ih hvata na delu, a Severijano puca u njega, plašeći se da će njegova afera biti javno razotkrivena. Međutim, Rajmundo takođe ozbiljno povređuje Severijana. Uplašena Roberta puca u supruga i ubija ga. Uz pomoć svog ljubavnika, okreće stvari tako da ispada da je Rajmundo stradao u nesreći.

Nedugo potom, Roberta saznaje da je u drugom stanju, ali Severijano joj na prevaru otima tek rođenu bebu, govoreći joj da je novorođenče mrtvo. Od tog trenutka, Roberta postaje simbol zlobe i ekstravagancije, potpuno se predajući porocima i ostavljajući ćerku Aldonsu na staranje svojoj sestri Adelini. Vreme prolazi i Aldonsa izrasta u prelepu devojku. Međutim, majčini ispadi učinili su da selo gleda na Aldonsu sa prezirom, poistovećujući je sa Robertom. Sa druge strane, Kristobal se vraća u Santa Lusiju nakon višegodišnjeg odsustva - roditelji su ga poslali na školavanje van rodnog mesta.

Mada se već pri prvom susretu Aldonse i Kristobala rađaju emocije koje je teško ignorisati, ona se svim silama trudi da ga izbegne. Ipak, on je ubeđuje da razmirice i razlike između njihovih porodica ne bi trebalo da se prenose na njih i naglašava da bi voleo da budu prijatelji. Aldonsa shvata da je on u pravu i prihvata ruku prijateljstva, koje će brzo prerasti u iskrenu ljubav.

Međutim, Kristobalova majka Kandela ne odobrava tu vezu - oduvek je mrzela sve što ima veze sa Robertom i traži od Severijana da smisli način kako da otera Aldonsu iz sela. On potom siluje devojku, koja je nakon toga prinuđena da sa majkom i tetkom napusti selo, ne otkrivajući nikome, čak ni Kristobalu, razloge za to.

Nakon nekoliko godina, Roberta umire i Aldonsa se vraća u selo noseći urnu sa majčinim pepelom. U međuvremenu, razočarani Kristobal verio se sa Valerijom. Međutim, kada ponovo ugleda Aldonsu spreman je da se bori za njenu ljubav, što ga navodi na raskid sa devojkom.

Ipak, Aldonsin i Kristobalov put ka sreći neće biti posut ružinim laticama - nad njih se nadvila senka iz prošlosti njihovih roditelja, koja i nakon toliko godina seje bol i izaziva tragedije. Na putu ka iskrenoj ljubavi staće zloba, mržnja, hirovi i ambicija koji će učiniti sve da rastave dvoje mladih, koji potiču iz zaraćenih porodica.

U GLAVNIM ULOGAMA

Michelle Renaud / Aldonza Alcocer Lozada
Pablo Lyle / Cristobal Mendoza Rivero
Alejandra Barros / Candela Rivero de Mendoza
Alexis Ayala / Severiano Mendoza
Alfredo Adame / Padre Jeronimo Alcocer...[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu