Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Sre 06 Jul 2016, 02:54

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Yago

[You must be registered and logged in to see this image.]

Omar Gerero je dobrodušan mladić, pripadnik srednje klase koji provodi dane u kvartu zajedno sa nerazdvojnim prijateljima Abelom i Lusiom. Njegova sudbina menja se iz korena kada upozna Saru, prelepu devojku u koju se beznadežno zaljubljuje.

Sara živi sa ocem Damjanom i bolešljivom sestrom Ambar. Iako deluju kao skladna porodica, istina je da je Damjan beskrupulozan čovek koji je oduvek koristio Saru da prevari ljude i ukrade im novac.

On želi da opljačka kazino, ali ne može to sam da učini zbog čega angažuje Abela i Lusija da mu budu saučesnici. Lusio smišlja pakleni plan, Abel treba da ga sprovede u delo, Sara je zadužena da šarmira žrtvu. A žrtva je niko drugi nego Omar. Međutim, Sara shvata da je zaljubljena u Omara i želi da odustane od čitave operacije, ali otac uspeva da je natera da se predomisli koristeći njenu slabu tačku: sestrinu bolest.

Nakon što je plan sproveden u delo, Omar je uz lažne dokaze okrivljen za pljačku i ubistvo. Sara na suđenju svedoči protiv njega, te je on osuđen na 50 godina zatvora.

Jedanaest godina kasnije, svi misle da je Omar nastradao u požaru koji je izbio u zatvoru. Međutim, on je zahvaljujući svom savezniku, starom mafijašu Fidelu Jampolskom, uspeo da se izvuče. Dobio je novo lice i novi identitet. Omar je postao Jago i vraća se da naplati račune iz prošlosti - spreman je da se sretne sa onima koji su ga izdali. Međutim, čim se ponovo nađe u Sarinom društvu, shvata da nije prestao da je voli, zbog čega se nalazi na raskrsnici i mora da izabere hoće li krenuti putem ljubavi ili stazom osvete.

Glavne uloge:
Ivan Sančez - Omar/Jago Vilja
Gabrijela de la Garsa - Sara Madrigal
Flavio Medina - Lusio Sarkis
Pablo Valentin - Abel Kruses[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu