Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Sre 06 Jul 2016, 03:06

Azor Ahai

avatar
Administrator
Administrator
Un camino hacia el destino


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kad je imala 18 godina, slatka bogatašica Amelija predala se voljenom Luisu, mladom i nezrelom studentu koji joj je napravio dete. Ostavio ju je da bi se oženio mnogo bogatijom Marisom, čija je porodica osnovala jednu od najjačih banaka u zemlji. Čuvši da mu je kći obeščašćena, Amelijin otac Fransisko izbacuje je iz kuće, a baštovan Pedro preuzima odgovornost za dete. Amelija se preselila u Pedrov skromni dom, dok je on davao sve od sebe da njoj i njenoj ćerki Luisi Fernandi, koju je priznao kao svoju, pruži sve što im je potrebno. Iako devojčica nije patila za luksuzom, Amelija nije uspela da se navikne na težak život. Luisa Fernanda postala je časna i vredna poput Pedra, a ispostavilo se i da je veoma talentovana za muziku, pa je odmalena učila da svira najlepše melodije na violini.

Uoči završetka škole, Luisa Fernanda shvata da joj porodica ne može dati novac za dodelu diploma. Kad je automobil zamalo udari na ulici, na nagovor prijateljice odluči da prijavi vozača i laže na sudu kako bi dobila novac. Ispostavlja se da je vozač Luis, njen biološki otac koji, ne znajući da mu je ona ćerka, čini sve da joj zagorča život.

Ipak, nesreća Luisi Fernandi nije donela samo očevu mržnju, već i ljubav lekara Karlosa koji ju je pregledao nakon udesa. On se zaljubljuje u nju i odlučuje da raskine dugu vezu sa devojkom Isabelom koja od tog trenutka postaje zakleta neprijateljica Luise Fernande.

U međuvremenu, Amelija se zapošljava u Marisinoj banci i priznaje svojoj ćerki da Pedro nije njen pravi otac. Devojka se ne potresa uopšte zbog toga, ali baštovan pada u depresiju. S vremenom, on se zbližava sa Marisom, koja u njemu pronalazi oslonac. Dok traje njihovo zbližavanje, Luisa Fernanda će morati da se izbori za mesto u porodici svog pravog oca, pobedi sve prepreke na putu do sreće s Karlosom i postane poznata violinistkinja.


Glavne uloge:
Paulina Goto - Luisa Fernanda Perez
Orasio Pančeri - Karlos Gomez Ruiz[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu