Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis i uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis i uloge taj Sre 06 Jul 2016, 12:25

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]
CRNA RUŽA

SINOPSIS:
Radnja serije odvija se u mestu Halfeti, kraj Šanlijurfe, i prati priču o dva zavađena brata, te ženi koja nakon otkrivanja surove istine mora da nastavi sa životom.
Najstariji sin u porodici Kendal uvek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja da postane jedini naslednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu vladavinu. Jedini sin kojeg ima je invalid. Ima dve žene, ali ne i sinove koji bi ga nasledili.
Njegov brat Murat ima četvoro dece. Muratov prvorođeni sin živi sa njegovim starijim bratom i ženom sa kojom je sklopio verski brak. Oni odgajaju njegovog sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gde vodi drugačiji život. Ima dve kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za tajni život svog supruga i misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.
Jednog dana Ebru dobija vest da je njen muž nestao u reci Eufrat, u Šanlijurfi. Tada se celi njen život menja i prinuđena je da se sama suoči sa istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, deteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih kćeri koje su besne. Murat je izgubio sve što su posedovali, založio je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez pomoći i novca, u surovom svetu laži.

ULOGE:
Ebru Sezgin Šamverdi (Edže Uslu) - Srećno živi sa suprugom Muratom, iznenada dobija vest o njegovom samoubistvu u Halfetiju. Odlazi tamo i započinje život sa suprugovom porodicom. Budući da ih zapravo nikada nije upoznala, tada saznaje ko je bio njen suprug.
Narin Merdžan (Ozlem Džonker) - Muratova rođaka. Kao dete gubi roditelje i odlazi da živi s tetkom Kadrije, te sklapa verski brak sa Muratom. Njoj je poveren Ebruin sin Baran, no ona stalno pati jer Murat voli Ebru i živi s njom. Ebruin dolazak sa sobom donosi teške dane za Narin.
Kendal Šamverdi (Mesut Akusta) - Muratov stariji brat zaslepljen je ambicijom i pohlepom. Zbog toga je mlađeg brata pokušao da udavi u reci. Ima dve supruge. Prva mu je rodila sina s teškoćama u razvoju. Asimu ne pridaje nimalo pažnje. Supruga Emine pada mu u očima i kao drugu suprugu dovodi Ozlem. Kad ona ostane trudna s devojčicom, Kendal jednoj od radnica u fabrici napravi sina.
Ozlem Šamverdi (Hilal Altinbilek) - Kendalova druga supruga. Starija braća su je mladu silom udali za Kendal-agu. Imaće važnu ulogu u otkrivanju istine lepotom i lukavošću.
Kadrije Šamverdi (Šerif Sezer) - Muratova, Kendalova i Melekina majka. Strpljenjem, iskustvom, autoritetom i ugledom pokušava sve da dovede u red.
Baran Šamverdi (Mert Jazidžioglu) - Ebruin i Muratov sin. Kao dete je odvojen od Ebru pod izgovorom da je preminuo pri porođaju i poveren je Narin sa kojom je Murat bio u verskom braku.
Maja Šamverdi (Ilajda Čevik) - Ebruina i Muratova mirna i optimistična kći.
Ada Šamverdi (Ajča Ajšin Turan) - Ebruina i Muratova strastvena i buntovna kći.
Murat Šamverdi (Ozdžan Deniz) - Sin ugledne i bogate porodice sa istoka Turske. Srećno živi sa suprugom Ebru u Istanbulu. Brat Kendal, za vreme posete porodici, u ljutnji ga baca u reku Eufrat i on nestaje.
Firat Merdžan (Javuz Bingol) - Muratov rođak i Narinin stariji brat. Pred kćeri je suprugu napao nožem. Dugo je bio u zatvoru. Razdvojen je od kćeri i zaljubljen u Ebru.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu