Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Život priča

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Život priča taj Čet 07 Jul 2016, 13:04

Victoria

avatar
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]

Autorka emisije Tanja Vojtehovski pričaće sa ljudima koji su voljni da otvore dušu, ispričaju istinu, ma kakva ona bila – teška, opora, strahovita. U otvorenom razgovoru dotaći će se tema koje interesuju javnost, posebno jer o njima govore akteri i svedoci. Čućemo iskrene i otvorene priče, svedočanstva o događajima, ispričana emotivno, lično proživljena. Razgovore o ličnom, o dilemama, strahovima, nadanjima, tajnama, o životnim odlukama ili okolnostima koje su krojile nečije sudbine.
Gosti emisije su ljudi koji nisu poznati široj javnosti, iako su nama poznati događaji u kojima su oni direktno učestvovali, ili su javnosti poznati ali su spremni da otvorenost bez zadrške stave ispred svoje opšte prepoznatljivosti. Neke priče će baciti novo, i drugačije svetlo na odredjene događaje, a neki sagovornici će svojim pričama otvoriti i pokrenuti teme o kojima se možda samo nagađalo.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

2 Re: Život priča taj Čet 07 Jul 2016, 13:19

_carolina

avatar
Pratiš snimanje telenovela
Pratiš snimanje telenovela
Gledala sam nekoliko emisija, tačnije sa onim dečakom iz Niša i onim supružnicima što su se izbavili iz pakla droge. Dobra emisija!

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu